Sieviešu horoskops nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – būs iespēja atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem!

Sievietēm ir ļoti svarīgs planētu patronu un zvaigznāju atbalsts. Ar iknedēļas horoskopa palīdzību Zodiaka apļa pārstāves varēs noskaidrot, kādus pārsteigumus zvaigznes ir sagatavojušas viņām un kā sasniegt panākumus šonedēļ.

Aprīļa vidū būs lielisks laiks, lai atrastu atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Venēraus Zivīs padarīs domāšanu dziļāku un intuīciju – akūtāku. Tātad nākamajās 7 dienās būs ļoti noderīgi strādāt pie sevis un pašanalīzes. Venēra atbalstīs iegrimšanu šajā jomā, tādēļ, ja jūs jau sen gribējāt mainīt savu dzīvi uz labāko pusi, tagad ir pienācis laiks sākt.

Auns

Aktīvā saule Auna zvaigznājā norāda, ka šīs zīmes pārstāvēm jāpārvalda savas emocijas. Patrons var radīt lielu vēlmi uzņemties riskantas darbības, kas draud ar neveiksmi. Saules pašreizējais stāvoklis padarīs Aunus vairāk pakļautus impulsivitātei, bet vislabāk izvairīties no emocionāliem uzliesmojumiem – šonedēļ strīdi un konflikti ar citiem, īpaši trešdien, sestdien un svētdien, var kļūt par problēmām. Īpaša meditācija sievietēm, harmonijas atjaunošana un garastāvokļa uzlabošana palīdzēs atbrīvoties no tvaika.

LASI ARĪ: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

Vērsis

Venēras patrona spēcīgā pozīcija Zivīs dod Vēršu sievietēm motivāciju un entuziasmu. Vēlme sasniegt mērķi piepildīs Vēršus visas 7 dienas. Astrologi iesaka pareizi sākt pirmdienu, lai slikts garastāvoklis nebūtu iespēja sabojāt šādu produktīvu periodu. Ņemiet vērā Venēras aspektus otrdien, trešdien un piektdien. Enerģijas maiņas dēļ Vērsis var justies neērti darbā vai attiecībās, kāds var viņus apbēdināt. Lai no tā izvairītos, ir labāk neņemt visu tuvu pie savas sirds, bet izmantot maigu jaudu.

Dvīņi

Pozitīvas tendences Dvīņiem dos aktīvs Marss. Viņa klātbūtne Dvīņu zīmē pozitīvi ietekmēs garastāvokli, ļaujot šīs zvaigznes dāmām iegūt pārliecību par sevi un savu spēku. Speciālisti iesaka pareizi noteikt prioritātes un nebaidīties no atbildības. Marsa pilnvaras var paplašināties. Iespējams, ka jums būs jāglabj kāda uzkrātais darbs, jāiegrimst mājsaimniecības darbos vai vienkārši jāstrādā par trim. Par laimi, tas nebūs ilgi: jau tuvāk nedēļas nogalei, zaudētā harmonija atgriezīsies Dvīņu sieviešu dzīvē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment