Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Skaistā dzimuma pārstāvēm vienmēr ir nepieciešams papildu atbalsts. Ja tā nav, tad jums ir jāpaļaujas tikai uz savu spēku. Astrologu ieteikumi palīdzēs jums tikt galā ar grūtībām un sasniegt savus mērķus bez jebkādas palīdzības.

Šonedēļ skaistā dzimumā pārstāvēm ir jāpieliek daudz pūļu, lai sasniegtu panākumus un realizētu savus sapņus. Ne vienmēr ir iespējams paļauties uz patronu planētu palīdzību, tāpēc esiet gatavas tam, ka jums būs nepieciešams daudz enerģijas, lai tiktu galā ar problēmām. Jūsu galvenais ienaidnieks ir emocijas. Mēģiniet tikt galā ar tām, lai izveidotu mierīgu un harmonisku atmosfēru. Ja jums ir kādas grūtības, jūs vienmēr varat meklēt palīdzību no iknedēļas sieviešu horoskopa.

Sieviete-Auns

Šonedēļ Auna sievietes jutīs Veneras nepatīkamo efektu. Tāpēc jums var rasties problēmas gan darbā, gan jūsu personīgajā dzīvē. Eļļu pie uguns papildinās vēl viens pretinieks – Mēness. Pirmdien, tā enerģija tiks pastiprināta, kas nozīmē, ka šajā dienā nemēģiniet pieņemt svarīgus lēmumus un rīkojieties rūpīgi. No 27. līdz 28. februārim jūs sagaidīs vislabvēlīgākais laiks: Mēness vājināsies un netraucēs jūs ar savu smago enerģiju.

Tagad jums ir nepieciešams izstrādāt plānu turpmākai rīcībai un skaidri ievērot to. Iespējams, ka grūtības var rasties pēkšņi. Šajā gadījumā astrologi iesaka nevis paniku, bet gan paļauties uz iekšējās balsī norādēm. Lai intuīcija tev nepieviltu vissvarīgākajā brīdī, to katru dienu attīstīti ar vienkāršiem vingrinājumiem.

Lasīt arī: Meitene naktī devās mājās no ballītes… Austrumu Slim**cā 14 pacientiem ļoti smagas sekas pēc apsaldējumiem

Sieviete-Vērsis

Nākamā nedēļa būs tāda pati kā iepriekšējā, jo Venera jums palīdzēs. Tomēr otrdien, jūsu otrais patrons, Mēness, vājināsies, var rasties grūtības. Pirmkārt, šis Mēness diska stāvoklis var ietekmēt jūsu emocionālo fonu. Neļaujiet emocijām diktēt savus noteikumus pret jums, citādi jūs riskējat radīt daudz konfliktu no nulles.

Jūsu zodiaka zīmei ir vienkārši nepieciešams radošums, citādi dzīve kļūst pelēka un bezjēdzīga jums. Laikā no 26. februāra līdz 4. martam nekas neliedz jums atrast jaunu hobiju. Astrologi iesaka parādīt interesi par tēlotājmākslu. Ar šo hobiju jūs varat palikt vienatnē ar savām domām un fantāzijām, un nekas neliedz jums radīt pasauli, kā jūs to vēlaties.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment