Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Sieviete-Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ vajadzētu būt uzmanīgākiem, jo ​​īpaši, strādājot ar citiem. Centieties nedalīties savos plānos ar citiem cilvēkiem, jo ​​skaudīgi cilvēki var tos viegli izskaust. Jūsu patrona enerģija Merkūrijs būs vājināts, un tāpēc cerība uz viņa palīdzību ir bezjēdzīga.

Ir pienācis laiks Dvīņiem domāt ne tikai par citiem, bet par sevi. Pastāvīgais satraukums un rūpes par ģimeni liek aizmirst par saviem mērķiem. Kāpēc neizlabot situāciju šonedēļ? Ja jūsu dvēsele prasa jaunas sajūtas, tad ir laiks mainīt savu dzīvi un iet, lai sasniegtu laimi. Neaizmirstiet, ka jūsu zodiaka zīmes atšķirtspēja ir aicinājums uz izziņu. Ieslēdzot sevi četrās sienās, jūs ne tikai atklāti atsakāties no savām vēlmēm, bet arī zaudēsiet sevi kā cilvēku.

Lasīt arī: Astro prognoze 2018. gada martam

Sieviete-Vēzis

Lielākajai daļai Vēža sieviešu dzīvē nekas nav svarīgāks kā ģimene. Tomēr nedēļas sākumā ir ieteicams turpināt karjeru. Mēnesī aktivizēsies enerģija, lai jūs varētu veikt jebkuru darbu pēc iespējas īsākā laikā. Sargieties no Saturna bīstamām sekām, kuras var ietekmēt jūsu veselību.

Jūsu otrais patrons – Venēra – ir aktivitātes stāvoklī, un tādēļ nedēļas laikā jūs sagaida pozitīvas izmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Vientuļie vēži var doties meklēt mīlas piedzīvojumus , un tie, kas jau ir atraduši savu dvēseles draugu, var pārcelt attiecības uz jaunu līmeni. Dalieties ar savu partneri, ar saviem plāniem par kopīgu nākotni un pēc tam, kad esat saņēmis piekrišanu, droši uzsāciet to īstenošanu.

Sieviete-Lauva

Lauvām būs jācīnās par savu laimi. Jūsu antagonisti Saturns un Neptūns būs pret jums, tāpēc var rasties nepatikšanas. To iemesls var būt jūsu pastāvīgā vēlme pēc panākumiem un popularitātes. Dažreiz labāk ir tikai palikt ēnās un taupīt enerģiju.

Saistībā ar jūsu planētas aizsargu pavājināšanos arī jūsu enerģija var būt novājināta. Zaudēts spēks un pašapziņa ietekmēs jūsu ikdienas aktivitātes. Grūtības darbā, personiskās dzīves problēmas, konflikti ar citiem – tas viss negatīvi ietekmē jūsu bioenerģiju. Centieties ignorēt nepatīkamās domas un izvairīties no saskares ar problemātiskajiem cilvēkiem. Vislabāk ir koncentrēt savus centienus nevis uz paša vai citu problēmu risināšanu, bet gan sevis aprūpei un fiziskiem vingrinājumiem .

Sieviete-Jaunava

Jaunavai šonedēļ nebūs viegli. Jūsu galvenais patrons Merkūrijs atkal ir vājinājies, un tas ir viņa atbalsts, kas jums šajā periodā tik ļoti trūks. Tomēr ir izeja no jebkuras situācijas. Varbūt jūs nevarat sasniegt panākumus darbā vai personīgajā sfērā, bet jums būs vairāk laika sev. Lai atbrīvotos no uzkrāta stresa un palielinātu vitalitāti, izbaudiet relaksējošu jogu .

Saturns ir jūsu vienīgais spēka avots šajā periodā. Diemžēl viņa enerģija ir pietiekama tikai, lai palīdzētu jums tikt galā ar nelielām un nesvarīgām nepatikšanām. Venēra var radīt nopietnas nesaskaņas ar jūsu mīļoto. Sarežģītos brīžos klausieties savu partneri un mēģiniet mierīgi atrisināt konfliktu, citādi šķiršanās ir neizbēgama.

Lasīt arī: Kā no rīta dzert ūdeni

Sieviete-Svari

Sievietes-Svarus sagaidīs patīkamas izmaiņas viņu personīgajā dzīvē. Neskatoties uz to, ka šis zīmes mīl pastāvību, pārmaiņas būs jums patīkamas. Veneras darbība palīdzēs jums meklēt jaunu mīlestību, un tavs cits patrons Saturns tev uzticēsies visnoderīgākajā brīdī.

Sarežģītos brīžos jūs varat atpūsties, iegremdējot sevi savā darbā. Dīvaini, dažreiz ir nepieciešams nogurt, lai negatīvās domas vienkārši nepaliek. Turklāt smags darbs ir veids, kā panākt panākumus, kas nozīmē, ka papildus darba vietās pavadītās stundas netiks sabojātas. Iestatiet sev mērķi un droši virzieties uz to, un planētas asistentu pastiprinātā enerģija dos jums spēku.

Sieviete-Skorpions

Šī zodiaka zīmes pārstāvjiem būs jācīnās par viņu sieviešu laimi. Pirmdien, 26. februārī, jūsu pretinieks Mēness pamodinās tevī visnegatīvākās īpašības, kas var ietekmēt attiecības ar citiem. Šajā dienā Skorpionam vislabāk ir ignorēt saziņu, pretējā gadījumā jūs riskējat nopietni aizskart cilvēkus, kas jums dārgi.

Jūsu patrons – Marss, Urāns un Plutons – ir neitrāli, bet tam ir plusi. Parasti Skorpionu dzīve ir piepildīta ar spilgtiem notikumiem, bet dažreiz jums vienkārši ir nepieciešams atpūsties. Ja jūs ilgu laiku neesat veltījis sevi, tad ir laiks to novērst. Drīz pienāks pavasaris, kas nozīmē, ka varat domāt par sava tēla maiņu. Skaistumkopšanas salona apmeklējums vai iepirkšanās ceļojums palīdzēs jums atpūsties un atkārtoti izbaudīt sievišķību.

Sieviete-Strēlnieks

Strēlnieku sievietēm būs iespēja atpūsties un darīt patīkamas lietas, un Neptūna spēcīgā enerģija tai palīdzēs. Šīs planētas ietekme palīdzēs jums atpūsties no problēmām, kas jau varēja uzbrukt jūsu dzīvībai. Nebaidieties: nedēļas laikā, jums neradīsies vairāk problēmas, kā jūsu antagonists, novājinātais Merkūrijs, jums neradīs problēmas.

Dažreiz Strēlnieks ir pārāk entuziastisks darbā un aizmirst par personīgo dzīvi. Līdz nedēļas beigām jūsu antagonists Venēra nostiprināsies, un līdz ar to mīlestības meklēšana jāatstāj uz labvēlīgāku laiku. Tomēr, ja jūs esat gatavi mīlēt un ticēt, ka jūsu otrā puse ir kaut kur tuvumā, tad dodieties droši, lai apmierinātu savu likteni.

Lasīt arī: 10 Visuma pazīmes, ka jūs ejat pa nepareizo ceļu

Sieviete-Mežāzis

Mežāžu sieviešu noturību pat var sagaidīt vīrieši, un pateicoties Saturna atbalstam, jūsu iekšējais spēks un izturība tikai palielināsies. Jūs neesat pieradusi meklēt palīdzību no citiem cilvēkiem, jo ​​jūs domājat, ka jums vienkārši nav nepieciešams citu cilvēku padoms. Tomēr katrai sievietei nepieciešama spēcīga cilvēka aprūpe un atbalsts. Venera būs aktīva šonedēļ, tāpēc tuvākajās dienās jums būs iespēja atrast savu mīlestību.

Vismaz izdevīgākā diena Mežāzim ir pirmdiena. 26. februārī Mēness, kas atņems jūsu zīmju pārstāvju pilnvaras, tiks stiprinātas Vēža zvaigznājā, un tā negatīvā ietekme var maldināt jūs visnoderīgākajā brīdī. Tomēr jūsu spēcīgā patrona planēta palīdzēs jums tikt galā ar grūtībām.

Sieviete-Ūdensvīrs

Nākamajā nedēļā Ūdensvīra sievietes dos daudz prieka, jo jums dos papildu enerģiju jūsu patroni – Saturns un Neptūns. Atbalsts no divām jaudīgām planētām būs ļoti noderīgs, ja jūs atradīsiet sarežģītu situāciju, lai gan šādas grūtības tuvākajā nākotnē nav paredzamas.

Sievietes-Ūdensvīrs ir unikālas, jo tās nav atkarīgas no pretējā dzimuma uzmanības. Tas ir iemesls jūsu pastāvīgajai brīvībai. Neļaujiet kuram katram ienākt savā privātajā telpā, bet neatsakies no mīlestības. Pavasarī astrologi iesaka Ūdensvīriem pārtraukt baidīties no nopietnām attiecībām un drosmīgi iet, meklējot savu otro pusi.

Sieviete-Zivis

Pateicoties Neptūna ietekmei, noslēpumainas sievietes-Zivis varēs iegrimt dziļāk savā iekšējā pasaulē. Varbūt tas ir tikai veids. Nākamajā nedēļā zvaigznes apņemas radīt pārmaiņas dzīvē, tāpēc, lai gan jūs varat atpūsties un izprast sevi.

Vienīgais, kas var traucēt jūsu mieru, ir spēcīgā Saturna enerģija. Viņa smagā ietekme var ietekmēt jūsu prāta stāvokli. Saskaņā ar astrologu teikto, Zivīm ir jādara savs mīļākais hobijs un laika gaitā aizmirst par problēmām. Mēģiniet novirzīt uzmanību uz kaut ko vairāk skaistu un pozitīvu, un tad nākamā nedēļa neradīs jums nepatīkamus pārsteigumus.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment