Horoskops nedēļai: no 26.februāra līdz 4.martam – emocijas sitīs augstu vilni!

Mēs visi esam atšķirīgi: tas, ko viens uzskata par neveiksmēm un maziem dzīves priekiem, otrs uztver kā traģēdijas un triumfus. Šonedēļ ikviens cietīs no paaugstinātas emocionalitātes, ar ko apveltīs planētas. Tas sabojās dzīvi. Bet jutīgumam ir arī savas stiprās puses – astroprognoze palīdzēs tos atrast.

Laikā no 26. februāra līdz 4. martam cilvēki tiks aizņemti ar dzīves radošo pusi. Mēs sāksim veidot personiskās robežas. Personas robežas – tas ir skaidrs priekšstats par to, kas ir jūsu un kas ir svešs, kas ir pieļaujams attiecībā pret jums un citiem cilvēkiem, un kas nav. Astrologi zina, kur cilvēki var iegūt savas vēlmes, tāpēc viņi sniedz savus ieteikumus. Jūtīgums, kas šonedēļ būs pārāk liels, ļaus mums pamanīt daudz vairāk informācijas par apkārtējo pasauli. Tas attiecas uz visu: starppersonu attiecību toņos, ceļā uz panākumiem, kā arī tuvāko iespēju lokam un izejai no strupceļa .

Auns

Auns saslims ar empātiju. Varbūt tāpēc, ka ziema iet prom un sākas pavasaris – laiks saasinās emocijas, un varbūt tāpēc, ka aktīvā planēta būs negatīvi noskaņotā Venēra. Tas būs spēks, kas izraisa emocionālu sadalījumu. Šonedēļ jūs būsiet aizņemti galvenokārt ar savu personīgo dzīvi. Jums būs jauni kontakti, jums būs jāapspriež jūsu attiecību plāni un perspektīvas, dalīties cerībās uz nākotni. Bet nedomājiet, ka viss turpinās mierīgi: Veneras ietekmē jūsu plāni var radikāli mainīties.

Jūsu dzīvē jūs iegūsiet kaut ko jaunu: astrologi domā, ka tas būs cilvēks. Savstarpējās attiecības kļūs par konkrētām, jūs redzēsiet, ko jūs aizņemat sabiedrībā, kolektīvā, ģimenē. Un šeit galvenais ir saglabāt zīmolu. Zvaigznes vēlas, lai jūs varētu izjust līdzjūtību. Uzzinātu un saprast, ko cita persona jūt, jūs saņemsiet lielvaru, kas līdzinās telepātijai.

Lasīt arī: Meitene naktī devās mājās no ballītes… Austrumu Slim**cā 14 pacientiem ļoti smagas sekas pēc apsaldējumiem

Vērsis

Uz skatuves uzmanība tiek pievērsta detaļām. Jā, Vērši šonedēļ tiks apbalvoti ar rūpīgumu un spēju apskatīt jebkuru notikumu visās prognozēs. Ir labi būt laimīgam agri: šī rūpīga attieksme pret apkārtējo pasauli uzņemas atbildību, taču tas traucē pieņemt pat visvienkāršākos lēmumus. Jums būs šaubas par un pret. Bet risinājumi tiks izdomāti un aprēķināti, un tas ir labi, ka tas aizņem daudz laika. Viss tiks ņemts vērā: ne tikai viņu intereses, bet arī citu vēlmes.

Ņemot to vērā, astrologi iesaka risināt ļoti svarīgus jautājumus. Jūs varat vainot pie visa Neptūnu, pastiprinātu Zivīs, bet tas nav tā vērts. Pat no negatīvas ietekmes, jūs varat gūt labumu. Pasaule būs kā kartē jūsu rokās, ar visiem plusiem un mīnusiem. Jums vienīgā nepieciešamība ir uzturēt racionālu priekšstatu par lietām un nebaidīties no saviem lēmumiem, kas noteikti ir patiesi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment