Horoskops 25.februārim: dari to pēc kā dvēsele tiecas!

Šī diena piemērota sarežģītu situāciju risināšanai. Bet ar varu nevajadzētu censties panākt lietu virzību, ja nesanāk, tad nesanāk. Pēcpusdienu vēlams pavadīt romantiski vai darot to, ko sirds kāro!

Auns

Šis periods jums būs diezgan sarežģīts. Mīļie var radīt daudz nepatikšanas. Bet neņemiet visu pie sirds. Mēģiniet atrast patīkamu mācību stundu sev. Izvairieties no jaunām paziņām, visticamāk, tie būs neveiksmīgi.

Vērsis

Diena prasīs maksimālu spēku koncentrāciju. Jautājumi, kas rodas, nebūs būtiski, taču, lai tos atrisinātu, būs nepieciešams daudz laika un enerģijas. Mēģiniet ievērot attālumu ar citiem un neticiet visam, ko saka.

Dvīņi

Jūs varat gūt panākumus gan darbā, gan citās jūsu darbības jomās. Savu potenciālu realizējiet tur, kur jūs patiešām sapratīs un apstiprinās. Ja nepieciešams, lūdziet palīdzību. Nenodiet solījumus, kurus nevarat izpildīt.

Vēzis

Jums ir jārisina vairākas lietas uzreiz. Mēģiniet neiztērēt laiku. Ir nepieciešams pievērst uzmanību ienākošajai informācijai. Diena ir romantiski noskaņota, patīkama spēle un harmoniskas attiecības ar mīļoto.

Lasīt arī: Astro prognoze 2018. gada martam

Lauva

Darbā nevajadzētu piespiest pasākumus. Uzņēmumā ir nepieciešams turpināt strādāt. Jo īpaši tāpēc, ka gandrīz nav cerības uz palīdzību no ārpuses. Ar parādiem, ja jums tie ir, ir vēlams atmaksāt. Šajā periodā mēģiniet neveikt lielus pirkumus, drīz jums var būt nepieciešama nauda.

Jaunava

Diena iesāksies strauji un būs notikumiem bagāta. Bet, ja kaut kas nedarbojas, nemēģiniet lēkt virs jūsu galvas. Izvairieties no konfliktiem ar citiem cilvēkiem. Gaida patīkama tikšanās vai jauns romantisks hobijs.

Svari

Šajā dienā jūs varat risināt sarežģītus uzdevumus, risināt strīdīgos jautājumus. Pievērsiet vairāk uzmanības, lai atrastu noderīgu informāciju. Piedalieties sanāksmēs ar draugiem, tuviem cilvēkiem, iniciatoriem, organizējiet kopīgus izklaides pasākumus. Pavadiet vairāk laika dabā. Izvairieties no naudas aizdošanas.

Skorpions

Šis periods rit mierīgi. Veltiet laiku un dariet lietas, kas neprasa pārmērīgu atbildību un nopietnu spriedzi. Rūpējieties par radiniekiem. Tērējiet naudu tikai pēc nepieciešamības.

Lasīt arī: Kā no rīta dzert ūdeni

Strēlnieks

Šai dienai plānoto lietu sarakstā nebūs brīvas vietas. Ja kāds mēģina sagraut jūsu plānus ar vizīti vai piesaistīt sevi savās lietās, nemēģiniet izvairīties no tikšanās ar šādu personu. Rūpējieties par savu spēku, nerviem un veselību.

Mežāzis

Jūs varat pierādīt sevi kā labu stratēģi un pārliecināt par savu taisnību gandrīz ikvienu. Daudz jums tiks dots daudz vieglāk nekā citiem cilvēkiem. Atrodiet dvēseliski patīkamu nodarbošanos un veltiet tam vairāk laika. Ja plānojat veikt lielus pirkumus, labāk nekavējieties ar to.

Ūdensvīrs

Diena ir piemērota jebkurai piepūlei un jaunu zināšanu apgūšanai. Ja kādam nepieciešama jūsu palīdzība, vispirms uzziniet, kas jums jādara, lai izvairītos no neērtības. Ģimenes dzīvē un mīlas interešu sfērā nevajadzētu aizmirst par savām vajadzībām.

Zivis

Darbā var rasties problēmas, ar kurām būs grūti tikt galā. Bet neuztraucieties un nekrītiet galējībās, nemaz nerunājot par to, kā izskaidrot attiecības ar vadību. Tagad ir labs laiks sanāksmēm, braucieniem, kā arī saziņai ar draugiem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment