Sieviešu horoskops par nedēļai no 9. līdz 15. jūlijam – pamazām veiksme sāk atgriesties

Dvīņi

Sievietes – Dvīņi, no 9. līdz 15. jūlijam, ir ideāls laiks, lai atrisinātu sarežģītas situācijas gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Zvaigznes apsola, ka akūtu jautājumu apspriešana būs bez konfliktiem, un dažas no problēmām, kas skar dvēseli, pazūd. Astrologi iesaka jums smagi strādāt, lai uzlabotu savu dzīvi, ieviešot tajā kaut ko jaunu.

Uzticieties intuīcijai, tā palīdzēs jums tikt galā ar šīs nedēļas izaicinājumiem. Jūs bieži izjutīsiet pašsaprotamas šaubas, bet tās ir tikai ilūzijas, ko izraisa jūsu antagonista enerģija. Nešaubieties par sevi, savu dzīvi, savu partneri, saviem draugiem. Šīs sliktās domas iedvesmo Neptūns, nevis zemapziņa, tāpēc uzmanīgi klausieties iekšējā balsī.

Lasi arī: Padomi situācijām, kad esi bez vārdiem

Vēzis

Jūsu skaistā stunda ir situsi. Laika posmā no 9. līdz 15. jūlijam jums vienkārši ir jāuzņemas dzīve savā rokās. Pat ja jums ir bail, esat kautrīgi un nedroši, neesat gatavi – Saules, uzturēšanās jūsu zīmē, palīdzēs pārvarēt emocionālo barjeru, gūt jaunus panākumus, izteikt sevi un iegūt Visumu.

Viss, kas jums apkārt, šonedēļ būs pieejams pārskatīšanai un izmaiņām. Vieglā veiksme tagad ir brīva, lai kļūtu par patiesu veiksmi. Un ilgstošs mēģinājums būt pašam var nonākt pretestībā: iekšējās bailes pēkšņi izkliedējas. Tomēr uzticēšanās kļūs spēcīgāka, un mērķiem būs atbalsts – Saules aizbildnībā jūs jutīsieties tā, it kā jūs būtu ieguvuši spēcīgu apvalku, nevis trauslu apvalku. Ir pienācis laiks izkļūt caur dzīvi, jo lielākas izredzes jums ir.

Lauva

Šovasar Lauvas pārstāvjiem pat nav jācenšas mainīt sevi un savu dzīvi uz labo pusi, jo tev to darīs zvaigznes. Marsa reversā kustība šajās septiņās dienās veiks labu darbu – jūs apbalvos ar simts procentīgu veiksmi. Astrologi iesaka pavadīt laiku ar saviem mīļajiem: uzlabot savas prasmes, apmeklēt pašmācības kursus, iepirkties un atļauties to, ko jau sen vēlējāties.

Šonedēļ jums būs jāpanāk lēciens uz priekšu un jāļauj mainīt savu dzīvi. Jau nedēļas sākumā pirmais šo izmaiņu slānis neatstās laiku, lai iztukšotos: jauni plāni, idejas un ieteikumi burtiski kritīs uz jūsu galvas. Jo vairāk jūs izrādīsiet interesi, jo aizraujošākās malas savienos šos jauninājumus.

Jaunava

Jums nāk ļoti pārsteidzošs laiks, kad viss būs atkarīgs tikai no jūsu vēlmēm. Bet tas ir no patiesām vēlmēm, nevis no tām, kurām esat pieradis izdalīt savus sapņus. Uzklausiet sevi un savu sirds balsi, jo, ja kaut kas notiks nepareizi, jūs varat vainot tikai iekšējo sevi, kas nolēma nemierināties pret garlaicīgo lomu.

Ceļš uz sieviešu laimi šonedēļ var šķirot dzelzs stieples – un tas ir labi. Jūs vadīs Venēra, kas 10. jūlijā dosies uz jūsu zīmi. Tas liks jums vērsties pie sava likteņa ceļa. Ejiet un nebaidieties, nākamā nedēļa ir lielisks laiks, lai racionalizētu daudzus jūsu dzīves aspektus.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā kļūt par pārliecinātu sievieti, ko ikviens vēlas

Svari

Cienījamās sievietes, kas dzimušas Svaru aizgādībā, tev tas nav vieglākais, bet vislaimīgākais laiks šogad. Svaru dzīves notikumus vadīs Venēra, kuru raksturo pāreja 10.jūlijā Jaunavas zvaigznājā. Nākamās nedēļas astroloģiskās tendences pārvērsīs jūsu dzīvi otrādi. Galvenais, ko astrologi iesaka jums – nebaidieties uzņemties iniciatīvu. Tas visās situācijās ir tikai izdevīgi.

Venēra atrodas naudas namā, tāpēc bez tās jūs nepaliksiet, un nākamā nedēļa pozitīvi veicinās jebkādus piedzīvojumus un finanšu manipulācijas. Ir slikta ziņa – problēmas mājās, mājas iedomība, ģimenes konflikti dažreiz paceļ jūs sevi, un augošās ambīcijas un apetīte pievienos daudz nepatikšanas.

Skorpions

Skorpionu sievietes, lai sāktu, labas ziņas: nākamās septiņas dienas var likties jums pārsteidzošas, jo visas problēmas tiks atrisinātas pašas. Jums pastiprināta retro-Marsa ietekme ir vērsta uz palīdzības sniegšanu, tāpēc jo vairākas lietas, ko jūs sākat, jo vairāk jums būs laiks.

Tomēr šonedēļ būs daudz nelaimes gadījumu, pārsteigumi var apgāzt jūsu stabilo dzīvi. Pilnīgi viss notiek pēkšņi, un ķēde ar izlases notikumiem savērpjas pārsteidzošā modelī, un, neskatoties uz to, ka laime būs arī daudz, jūs joprojām varat sajust, ka zeme slīdēs zem kājām. Lai samazinātu diskomfortu, mēģiniet ievērot dienas režīmu un kontrolēt savas emocijas.

Strēlnieks

Strēlnieks, ja jūs ilgi vairs neticat brīnumiem, tad šonedēļ Saules ietekme atjaunos ticību. Dažas dienas pirms un pēc Saules aptumsuma var būt tādi notikumi, kurus citādi nevar uzskatīt par neticamiem. Astrologi iesaka jums izmantot šo neparasto veiksmi un maksimāli izmantot neparedzētas izmaiņas.

Atbildot par gatavību pārmaiņām, Saule dos jums emocionālu uzcenojumu, seksuālo enerģiju un pašapziņu: tuvāk nedēļas nogalei jūs jutīsieties kā pavisam cita sieviete. Diemžēl, jebkuras izmaiņas vienmēr ir stresainas, it īpaši sievietes ķermenī. Tonizējoša maska vai kumelīšu tēja nedaudz palīdzēs situāciju labot.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei ir trīs nozīmīgas dzīves stundas

Mežāzis

Mežāžu pārstāves, kuras jau sen vēlas kaut ko mainīt, zvaigznes dod zaļo gaismu. “Tas pats” brīdis nāks šonedēļ. Astrologi iesaka sākt pārmaiņas tieši no pirmdienas, pietrūks iespēju pazaudēt laiku. Projekti un iniciatīvas, kas tiks uzsāktas laikposmā no 9. līdz 15. jūlijam, būs daudz vieglāk un labāk darīt, nekā jūs varat iedomāties.

Pēdējo gadu laikā jūs esat guvuši pieredzi un izbaudījāt dažādas dzīves iespējas. Tagad, kad no Saules virziena tiek gaidīts jaudīgs enerģijas avots, ir jāsāk rīkoties un veidot savu nākotni jaunā attīstības stadijā. Apstājieties atpakaļ; Saules aptumsums, kas notiks 13. jūlijā, var veicināt kardinālas izmaiņas jūsu dzīvē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru sievietes, jūs bieži vajāja likteņa zīmes, kurām jūs parasti nepievēršat uzmanību. Šajā nedēļā neignorējiet Visuma padomus, pievērsiet uzmanību virknei izlases notikumu, kas nākotnē radīs pozitīvas pārmaiņas.

Esiet uzmanīgs pat sīkās lietās, jūsu dzīve un liktenis tagad ir pretējā virzienā ar Marsu. Šajā periodā jums ir svarīgi izveidot rezervi nākotnei, izveidot savienojumus, iepazīties ar paziņām, mērķēt uz izmaiņām un uzlabot savu dzīvi. Pēc zvaigžņu zīmēm varat pielāgoties vēlamajam attīstības biežumam.

Zivis

Šīs nedēļas ideālais periods būs, ja jūs to pavadāt kustībā – ceļojumi, komandējumi, meklējumi, pastaigas. Kur tu vari uzņemties iniciatīvu savās rokās, ņem to. Ja jums tiek piedāvāts kaut kas ārkārtējs, neparasts un eksotisks – nevilcinieties, piekrītiet. Jūs varat mainīt savu dzīvi, bet par to jums ir jāpaplašina jūsu redzesloks.

No minētā perioda mīnusiem – Venēras pāreja uz Jaunavas zīmi, kuras dēļ spriedze attiecībās ar draugiem, ģimeni un mīļoto ir iespējama. Jūs būsiet ļoti enerģisks un ātrs. Astrologi iesaka ievērot viņu vārdus un īstenot vairāk takta, it īpaši, sazinoties ar mīļajiem.

Avots

Leave a Comment