Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 20.februāra līdz 26.februārim

Sieviete Lauva

Lauvas var sākt izjust spēcīgas jūtas ar vai bez iemesla. Tā kā jūs varat palaist garām kaut ko ļoti svarīgu. Lai tas nenotiktu, jums vajadzētu strādāt pie sevis un atbrīvot prātu no sliktām domām. Tāpat būs noderīgi pasargāt sevi no negatīvās enerģijas, izmantojot trīs uzticamus veidus. Zvaigžņu eksperti ziņo, ka līdz ar pavasara iestāšanos šīs Zīmes pārstāvji sāks jaunu dzīvi, taču ziema vēl nav beigusies, tāpēc ir svarīgi palikt savāktiem un uzmanīgiem. Speciālisti brīdina par gaidāmajām nepatikšanām finanšu jomā.

Sieviete Jaunava

Daiļā dzimuma Jaunavām ceļā var būt daudz nelielu nepatikšanu. Iekšējā balss ļaus viņiem ātri saprast, kā konkrētajā situācijā rīkoties, lai no tās izkļūtu ar uzvaru. Taču, lai mazinātu riskus, tik un tā ir jāieiet piesardzības režīmā un cilvēkiem neko papildus nestāstīt, neuzņemties pārāk sarežģītus projektus un lietas. Aktivitāte mīlestībā nemazināsies, taču Venēras dēļ zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām atcerēties, kā uzvesties ar dažād zīmju vīriešiem. Tas palielinās izredzes gūt panākumus mīlas lietās.

Sieviete Svari

Sākot ar nedēļas vidu, pārmaiņas ne tikai klauvēs pie durvīm, tās ienāks bez klauvēšanas. Diemžēl Svariem svarīgākās planētas vājuma dēļ tie nebūs tie pozitīvākie. Ja ir grūtības darbā un citās jomās, draugu un tuvinieku atbalsts palīdzēs visu mainīt uz labo pusi. 20. februārī sākas mēness augšana, tāpēc būs lietderīgi padomāt par  atjaunošanos. Šie Svari palīdzēs uzzināt piecus noderīgus noslēpumus. Līdz ar pavasara atnākšanu Svaru zīmēm būs vairāk enerģijas un spēka, taču tagad labāk neriskēt un būt klusākām par ūdeni un zemākām par zāli.

Sieviete Skorpions

Skaistajiem Skorpioniem būs lieliska iespēja atrast savu mērķi un kopumā uzlabot savu dzīvi, neskatoties uz Veneras vājumu. Šīs Zīmes pārstāvji varēs pieņemt pareizos lēmumus, neapdraudot rezultātu un savu sociālo statusu. Veiksmi biznesā un dzīvē kopumā nodrošinās viņu neatkarība un spēja aizstāvēties no enerģētiskajiem vampīriem. Šīs dāmas gaida nedēļa ar sakāpinātām emocijām un stratēģisku plānošanu, bet ne aktīviem darbiem. Zvaigžņu eksperti iesaka nesteigties un veikt tikai apzinātas darbības.

Sieviete Strēlnieks

Ar planētu enerģētisko atbalstu var nepietikt, lai īstenotu plānus un veicinātu iniciatīvas. Turklāt nedēļas vidū daiļā dzimuma Strēlnieces var saskarties ar netaisnību savā adresē un problēmām biznesā. Ātrai zīlēšanai, lai atrisinātu problēmas, var būt svarīga un noderīga loma, mēģinot izkļūt no tumsas gaismā. Šonedēļ Strēlnieku sievietes nespēs vienmēr būt īstajā vietā un īstajā laikā. Panākumus var gūt tikai detalizēti izvērtējot situāciju. Nav nepieciešams intuitīvi pieņemt liktenīgus lēmumus.

Sieviete Mežāzis

Mežāžiem priekšā ir diezgan smaga nedēļa, jo šīs sievietes var zaudēt motivāciju. Iespējami slinkuma un izmisuma uzliesmojumi, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem pēc iespējas retāk sazināties ar  slinkāko zīmju pārstāvjiem. Šie cilvēki var inficēt viņus ar dīkstāvi un apātiju. Arī šonedēļ šīs zīmes pārstāvji gaida nelabvēļu aktivizēšanos. Mežāži var tikt maldināti, sāciet par viņiem izplatīt baumas, kas sabojā viņu reputāciju. Zvaigžņu eksperti iesaka rūpīgi sekot līdzi ienākošajai informācijai, pārbaudīt faktus.

Lasi arī: Ko nozīmē atkārtotie cipari jūsu dzimšanas datumā

Sieviete Ūdensvīrs

Skaistā Ūdensvīra dzīve drīz mainīsies, taču Veneras dēļ nav skaidrs, kurā virzienā. Pieci Visuma signāli palīdzēs viņiem izgaismot nākotni , ko vislabāk uzraudzīt īpaši rūpīgi. Ziemas beigas šīs sievietes uzņems vitalitāti un enerģiju, lai sasniegtu to, ko viņas vēlas. No otras puses, Merkura ietekme palīdzēs viņiem atvērt acis uz dažām svarīgām detaļām. Ūdensvīri sapratīs kaut ko tādu, ko viņi iepriekš nesaprata, vai arī iemācīsies kaut ko ārkārtīgi svarīgu. Šis ir pārsteidzoši interesants, lai arī grūts laiks.

Sieviete Zivis

Zivīm, tāpat kā daudzām citām sievietēm, vajadzētu pārtraukt izmantot improvizāciju kā galveno problēmu risināšanas veidu. Zivīm Venera ir vissvarīgākā patrone, tāpēc no 20. līdz 26. datumam daudzi sajutīs spēka un enerģijas aizplūšanu, kas var izraisīt nogurumu un izdegšanu. Nav nepieciešams pārstrādāt, tērēt pārāk daudz laika un pūļu kaut kam, kas neizdodas. Ideālā gadījumā paņemiet īslaicīgu atvaļinājumu šajā neharmoniskajā laikā. Turklāt apkārtējie cilvēki pārstās būt draudzīgi un atvērti.

Zvaigžņu eksperti iesaka visām sievietēm veiksmei izmantot spēcīgas sazvērestības. Īpaši tas attiecas uz tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām ir smagi jāstrādā un jādara daudz ne pārāk patīkamu lietu. Jebkurā gadījumā mēs vēlam jums veiksmi un labu.

COMMENTS

Leave a Comment