Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Sieviete Lauva

Lauvenes gaida veiksmes un nozīmīgu izrāvienu nedēļa darbā un biznesā. Līdz ar panākumiem var parādīties jauni ļaundari, ienaidnieki un skaudīgi cilvēki. Daži no viņiem mēģinās kaitināt daiļā dzimuma Lauvas, tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka biežāk izmantot aizsardzības amuletus. No Ļvovas šobrīd tiek prasīts tikai saglabāt mieru, ierasto dzīves ritmu un pieeju biznesam. Uzmanība pret detaļām un piesardzība vārdos palīdzēs piesaistīt laimes atbalstu. Jebkurā, pat visgrūtākajā situācijā.

Sieviete Jaunava

Šonedēļ Jaunavām galvenais periods ir no 16. līdz 19. martam. Šīs dienas iezīmējas ar Venēras aktivitāti. Ņemot vērā planētas stāvokli, zvaigžņu speciālisti prognozē izmaiņas noteiktajā dzīves gaitā. Neuztraucieties, jo visas izmaiņas tagad ir uz labo pusi: izmaiņas uzlabos dzīvi visos virzienos. Viss, kas Jaunavām ir nepieciešams, lai būtu laimīgas, ir vienkārši ievērot Visuma likumus un nedarīt lietas, ko viņas nākotnē nožēlos. Šīs sievietes labāk neriskē ar savu reputāciju.

Sieviete Svari

Daiļā dzimuma Svari spēs pārvarēt hronisko trauksmi un gūt optimismu. Šonedēļ zvaigžņu speciālisti iesaka šīm sievietēm pēc iespējas mazāk runāt un darīt pēc iespējas vairāk. Apsolījuši un nedarījuši, Svari riskē atsvešināt mīļos un uz ilgu laiku sabojāt attiecības ar kolēģiem un draugiem. Labāk nedēļu veltīt vienam, bet svarīgam biznesam. Tādā veidā būs iespējams virzīties tālu uz priekšu un nodrošināt panākumus turpmākajos mēnešos. Šajā laikā pieņemtajiem lēmumiem būs paaugstināta nozīme. Zvaigžņu speciālisti iesaka atrast stimulu un motivāciju virzīties uz priekšu.

Sieviete Skorpions

Skorpioniem, kuri ir dvēseles radinieka meklējumos, vajadzētu noskaidrot to, kādas sievietes patīk dažādu zīmju vīrieši. Šis ir labākais laiks mīlestībai un romantikai. Šonedēļ daiļā dzimuma pārstāvēm naudas veiksmes iespējamība pieaugs arī daiļajam dzimumam, tomēr var rasties vēlme tērēt vairāk naudas nederīgām lietām. Šajā laikā būs grūti pretoties kārdinājumam, tāpēc Skorpioniem vēlams uzkrāt izturību un iemācīties kontrolēt savus impulsus. Tas palīdzēs ietaupīt naudu.

Sieviete Strēlnieks

Šonedēļ šīs zīmes sievietēm var būt pravietiski sapņi. Daudzi no tiem palīdzēs saprast, kurā virzienā dzīvē jāiet tālāk, bet citi palīdzēs atbildēt uz svarīgiem jautājumiem mīlas sfērā. Šajās dienās pagātnes kļūdas var atgādināt par sevi, tāpēc skaistajiem Strēlniekiem vēlams koncentrēties uz tagadni, lai atlaistu pagātni un uzlabotu nākotni. Šonedēļ Strēlnieku sievietes netiek mudinātas steigties uz jauniem sākumiem. Jo vilinošāki plāni, jo labāk to īstenošanu atlikt vismaz uz ceturtdienu.

Sieviete Mežāzis

Zvaigžņu speciālisti iesaka daiļā dzimuma pārstāvēm Mežāžiem uzkrāt izturību un centību. Zvaigžņu situācija nedēļas sākumā var sajaukt plānus. Šīs zīmes pārstāvjiem ir jāpārliecinās, ka viņu rīcība nekaitē citiem. Daži impulsi draud pārvērsties par kaut ko nepatīkamu. Ja melnā svītra sākās nesenā pagātnē, tad šonedēļ no tās būs iespējams atbrīvoties. Trīs svarīgi padomi palīdzēs paātrināt šo procesu . Neapdomība var novest Mežāžus strupceļā, liedzot viņiem iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: gaume atbilstoši zvaigžņu zīmei

Sieviete Ūdensvīrs

Zvaigžņu speciālisti uzskata, ka skaistajiem Ūdensvīriem laika posmā no 13. līdz 19. martam nāksies vairāk komunicēt ar cilvēkiem. Gan lietišķajā, gan mīlas komunikācijā Mežāžiem vajadzētu izmantot rakstura analīzes metodi atbilstoši deguna formai. Tas palīdzēs iepriekš saprast, kāds ir tas vai cits sarunu biedrs. Šis ir viens no veiksmīgākajiem periodiem jauniem sākumiem. Ūdensvīra sievietes jebkurā darbā iegūs spēcīgu zvaigžņu atbalstu. Ja viņi plāno radikāli mainīt savu dzīvi, tad labāka brīža vienkārši nav. Mums jārīkojas, kamēr nav par vēlu.

Sieviete Zivis

Šīs Ūdens zīmes sievietēm var būt konkurentes mīlestībā. Spēcīgi rituāli palīdzēs viņus uzvarēt. Arī finanšu un darba sektorā konkurence pieaugs, taču ne tik daudz kā mīlas lietās. Merkurs būs vājš līdz svētdienai, tāpēc zvaigžņu speciālisti iesaka visus pirkumus plānot laikus un nepakļauties emocionāliem impulsiem darbos un lietās. Tas var radīt materiālus zaudējumus. Zivju sieviešu galvenais uzdevums šonedēļ ir nevienam nedot tukšus solījumus un neapgalvot to, par ko pašas nav pārliecinātas.

COMMENTS

Leave a Comment