Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. marta līdz 19. martam

Pagājušajā nedēļā pavasaris rit pilnā sparā. Tas nozīmē, ka tuvojas sievietēm vislabvēlīgākais laiks. Zvaigžņu speciālistu ieteikumi palīdzēs daiļajam dzimumam šo nedēļu pavadīt veiksmīgi un produktīvi.

Šī nedēļa būs veiksmīga ne tikai pavasara dēļ. 16. martā Venēra beidzot pāries savā sabiedrotajā Vērša zīmē, kas ievērojami palielinās tās enerģiju. Sievietes jutīsies enerģiskas, dažas agrāk par 16. datumu. Šo laiku droši var saukt par spēka, enerģijas uzplaukuma un iedvesmas rašanās periodu. Atbrīvojieties no stresa, nomieriniet nervus un atjaunosiet spēkus daudzkārt vieglāk nekā parasti. Ir pienācis laiks iekšējai un ārējai transformācijai.

Sieviete Auns

Auns, būdams viena no  aktīvākajām un enerģiskākajām zīmēm, šonedēļ sajutīs milzīgu spēka un enerģijas pieaugumu. Šīs sievietes varēs sasniegt jaunu līmeni produktivitātes ziņā. Neskatoties uz pozitīvo Venēras pāreju, Merkurs joprojām ir vājš, tāpēc zvaigžņu speciālisti stingri iesaka būt ļoti uzmanīgiem visos centienos. Aunam jāplāno visas svarīgās lietas, jātur dotie solījumi un jāizvairās no nepārdomātiem izdevumiem. Nav ieteicams steigties ar secinājumiem un nodarboties ar pašdisciplīnu. Tas pie laba nenovedīs.

Sieviete Vērsis

Skaistajam Vērsim jāatceras, ka iekšējā stāvokļa ziņā nedēļa būs ļoti labvēlīga. Būs lieliski strādāt pie sevis un meklēt vaļaspriekus, jaunus ienākumu avotus. Akūtie pārdzīvojumi pazudīs paši tuvāk 16. datumam un varbūt pat nedaudz agrāk. Šonedēļ svarīgi izskatīties pēc iespējas reprezentablāk un skaistāk. Biežāk jāizmanto arī rotaslietas, kas nes veiksmi. Tas ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs šīs Zīmes pārstāvjus un viņu panākumus mīlestībā un darbā. Venēra nodrošinās Vērsim veiksmes iespējas gandrīz visās dzīves jomās.

Lasi arī: Kā vīrieši iemīlas saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Sieviete Dvīņi

Planētas palīdzēs Dvīņiem atrast līdzsvaru un atrast pareizo dzīves virzienu. Ja jums ir jālūdz padoms citiem cilvēkiem, labāk to darīt vēršoties pie godīgiem cilvēkiem. Šādi cilvēki, visticamāk, sniegs daiļā dzimuma Dvīņiem visnoderīgākos padomus, sirsnīgi un bez glaimiem, meliem un negatīvām konotācijām. Vislabvēlīgākā diena izrāvienam ir ceturtdiena. Venēra Vērsī dos iespējas uzlabot dzīvi un labot jebkuru nepatīkamo situāciju, kas radusies iepriekš.

Sieviete Vēzis

Skaistajiem Vēžiem zvaigžņu speciālisti iesaka šim periodam ieplānot svarīgas lietas un jaunus sākumus, lai šajā pavasarī nodrošinātu priecīgas pārmaiņas. Ja šīs sievietes patiešām vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, tad no meliem ir jāizvairās, jo maldināšana ārkārtīgi negatīvi ietekmē likteni un enerģiju. Nedēļas otrā puse tiks aizvadīta spēcīgās Venēras paspārnē. Viņa šīs zīmes sievietēm dos veiksmi un panākumus viņām svarīgākajās jomās. Ceļā uz vēlamā sasniegšanu šīs Zīmes pārstāvjiem var būt nepieciešams mīļotā atbalsts.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment