Mana vīra pēkšņā Nā*e mani izsita no sliedēm. Kad es ieraudzīju viņa testamentu, es paliku bez vārdiem

Lielākajā daļā gadījumu vīra testaments sievai ir visu finanšu un aktīvu nodošana tikai vienai personai. Dažreiz šajā sarakstā var iekļūt pieaugušie bērni, tuvi radinieki un varbūt uzticami draugi. Pēdējā griba netiek veidota no zila gaisa, tai pieiet atbildīgi un ar izpratni.

Apgādnieka zaudējums vienmēr negatīvi ietekmē visas ģimenes iekšējo stāvokli. Morāli tas ir ļoti grūti. Finansiāli ir vēl sliktāk, jo vienā mirklī ierastais dzīvesveids tiek apgriezts kājām gaisā. Atliek tikai cerēt uz to labāko. Ko darīt, ja nav gribas?

Mēs ar vīru uzaugām vienā pilsētā, pat vienā apkaimē. Mēs gājām vienā skolā. Tikai es esmu 2 klases jaunāka. Dabiski, ka šajā vecumā mums nebija nekādu attiecību, mēs pat nesazinājāmies. Tikai vēlāk caur kopīgām paziņām mēs uzzinājām, ka ir šāds fakts.

Kārlis devās uz tehnikumu, bet es uz pedagoģisko fakultāti. Mēs attīstījāmies dažādos veidos. Viņš bija dedzīgs tehnoloģiju cienītājs. Cik atceros, viņam vienmēr ir paticis lodēt, remontēt iekārtas un strādāt pie kaut kādām mikroshēmām. Es nekad neesmu redzējusi savu dzīvi bez mākslas. Es apguvu muzikālo pratību, studēja solfedžo. Pilnīgi dažādi cilvēki. Tātad tā ir patiesība, pretstati piesaista.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 14. novembra līdz 20. novembrim – iespējami sīki traucējumi dažādās dzīves sfērās!

Pirmo reizi satikāmies drauga dzimšanas dienas ballītē. Laiki toreiz bija vienkārši un nesarežģīti, tāpēc parastie puiši nekādas modernas ballītes nerīkoja. Taču uzdāvināt dāvanu, pavadīt laiku un kaut kā paplašināt savu paziņu loku nebija grūts uzdevums. Kārlis bija pirmais, kurš ar mani iesāka sarunu, un tad piedāvāja mani aizvest mājās.

Attiecību uzsākšana vienmēr ir vienkārša un jautra. Mēs sarunājāmies, daudz uzzinājām viens par otru, pastaigājāmies. Es pastāstīju par savām interesēm, un Kārlis dalījās ar savām interesēm. Man patika, ka viņš bija viegls cilvēks. Ja mums vajadzēja mainīt tēmu, mēs varējām runāt par kaut ko pavisam citu. Bija redzams, ka bērnībā viņš tika labi audzināts un nodrošināts ar plašu redzesloku.

Pēc 10 mēnešiem, kaut kā pats no sevis, mēs apprecējāmies. Es nekad nedomāju, ka manā dzīvē varētu parādīties kāds cits. Vīrs mani visu piepildīja, citu vēlmju vienkārši nebija. Drīz piedzima meita. Kārlis atzina, ka tagad vairs nevar dzīvot tik vieglprātīgi. Jāmeklē kāds labs darbs, ģimene prasīja pilnu atdevi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment