Sievieti apmētāja ar kebabiem un sauca par resnuli; Viņas atbilde ir lieliska

Aptaukojusies sieviete, kurai ir 22 gadi, bet svars 147 kilogrami, nolēma, ka ir jānomet liekais svars. Tas notika pēc šokējošā incidenta, kuru sagādāja kāda grupa svešinieku.

Emīlija gāja pa ielu, kad kāda mašīna samazināja ātrumu un grupa vīriešu, kuri bija tajā, sāka klaigāt: “Resnā! Tauku blāķi!” un pēc tam sekoja kebabu lietus, kas veiksmīgi trāpīja jaunajai sievietei.

emily cas2

Šis incidents bija tas, kas beidzot viņai lika saņemties. Viņa pievienojās svara vērotājiem, sāka ēst veselīgāk un nodarboties ar sportu. Emīlija vienmēr ir cīnījusies ar lieko svaru. Jau pamatskolā viņu apsaukāja par “resnuli”. Vien 13 gadu vecumā, Emīlijas mamma aizveda viņu pie svara vērotājiem.

Ņemot vērā pagātnes notikumus, viņa satraucās par to, ka nomestie kilogrami atkal atgriezīsies un ar uzviju. Tāpēc viņa iztērēja 12 000 Eiro kuņģa samazināšanas operācijai. Jaunā sieviete vienmēr bija izlietojusi savu lieko naudu cepumiem, šokolādēm un pudiņiem. Tie deva īslaicīgu mierinājumu.

emily case3

“Mana mamma gatavoja veselīgas maltītes, bet es visu savu kabatas naudu tērēju saldumiem, tāpēc svars tik ātri un pārliecinoši palielinājās,” stāsta Emīlija.

Savam puisim Emīlija neizstāstīja par notikumu ar svešiniekiem un kebabiem. Viņš vienmēr bija atgādinājis, ka viņa ir skaista tāda, kāda viņa ir, bet Emīlija atzīst, ka ir grūti domāt un ticēt tam, ka tu esi patiesi skaista, ja visi pārējie domā, ka tu esi pretīga.

Diētas laikā viņa cīnījās pati ar sevi, atsakoties no savem mīļākajiem ēdieniem un saldumiem. Bet tas viss esot bijis tā vērts un, ja būtu nepieciešams, viņa to darītu vēlreiz.

emily case4

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment