Šīs sievietes ir pierādījums, ka pēc 50 arī “sievietes parastās” var izskatīties labi!

Džekija Padžeta (54)

Auguma garums: 1,67 m

Ķermeņa svars: 57 kg

Džekija ir finanšu konsultante un divu dēlu mamma – vienam ir 21 gads, bet otram 18. Viņa sevi uztur formā, dodoties uz pilatēm 3 reizes nedēļā un 1 reizi nedēļā dejojot balles dejas kopā ar vīru. Džekija gan lielāko “paldies” saka saviem gēniem, jo līdz 40 gadu vecumam ir varējusi ēst visu, ko grib, taču tagad jau vairāk nekā 10 gadus ēd pēc iespējas mazāk saldumu un pievērš uzmanību sabalansētam uzturam un mazām porcijām. Viņai ļoti patīk gatavot veselīgus smūtijus.

Linda Patrika (52)

Auguma garums: 1,73 m

Ķermeņa svars: 57 kg

Linda ir medmāsa un arī viņa ir divu bērnu mamma – meitai Emīlijai ir 22 gadi, bet dēlam Edvardam 19 gadi. Viņa saka “paldies” saviem gēniem, jo jaunībā ir bijusi atlētiska – tāpēc arī augums bijis slaids. Sports ir bijis daļa no Lindas dzīvesveida līdz brīdim, kad uzzināja par pirmo grūtniecību – tad visu savu laiku viņa veltīja bērnu audzināšanai.

40 gadu vecumā viņa atsāka sportot. Linda aizrāvās ar skriešanu un riteņbraukšanu, un tagad regulāri piedalās maratonos. Viņa seko līdzi savam uzturam – viņa uzņem daudz proteīna un maz ogļhidrātu.

Sāra Davkinsa (52)

Auguma garums: 1,73 m

Ķermeņa svars: 63 kg

Sāra ir medmāsa, Vese***as koučinga speciāliste un uzņēmēja. Arī Sāra ir divu bērnu mamma (un vecmamma) – dēls ir 30 gadus vecs (mazmeitai 6 gadi), bet meita 22 gadus veca. Sāra norāda, ka, neskatoties uz to, ka viņas organisms pašlaik ir menopauzes stadijā, viņai izdodas to uzturēt formā.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Viņa divdesmitgadnieces vecumā ir bijusi apaļīga, bet tad nolēmusi ieturēt diētu un smagi trenēties trenažieru zālē. Tā Sāra ir turpinājusi līdz aptuveni 40 gadu vecumam, kad viņai ir parādījusies vēlme darīt ko mierīgāku. Tagad viņa dodas garās pastaigās gan darbadienās, gan brīvdienās. Sāra neskaita kalorijas, taču norāda, ka ēd tikai mājās gatavotu ēdienu no organiskiem produktiem un izvairās no ikviena produkta, kā sastāvā ir glutēns vai laktoze.

Alīza Rēgere (55)

Auguma garums: 1,58 m

Svars: 51 kg

Alīza ir apakšveļas un peldkostīmu dizainere, un 23 gadus vecas meitas mamma. Kā viņa pati stāsta, viņa ir uzaugusi vietā, kur pēcskolas sportiskās aktivitātes ir bijusi norma, bet, neskatoties uz to, pusaudzes gados ir kļuvusi apaļīga. Savas figūras uzlabošanai viņa īpašu uzmanību pievērsa pēc meitas piedzimšanas.

Viņa pašlaik trenējas 8-10 stundas nedēļā, no kurām aptuveni 2 pavada kopā ar personīgo treneri. Viņai patīk apmeklēt grupu nodarbības. Alīza netic bezglutēna un bezlaktozes diētām – viņa ēd no visām produktu grupām nedaudz. Tāpat viņa lielu uzmanību pievērš porcijas izmēram. Alīza ar vīru ir ļoti aizņemti cilvēki, taču, abiem esot mājās, gatavo kopā – viņi ir pilnībā atteikušies no ātrajām uzkodām un pusfabrikātiem.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment