Šīm Zodiaka zīmēm augustā ļoti veiksies finansēs!

Lūk, kurām zodiaka zīmēm augustā ļoti veiksies naudas lietās! Šo zīmju pārstāvji būs patīkami pārsteigti par ienākumu pieaugumu. 2018. gada augusts pret šīm zīmēm finansiālajā ziņā būs īpaši dāsns.

Lasi arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Auns
Urāns Auna naudas mājā sola pārmaiņas šajā dzīves jomā. Auniem vajadzētu atturēties no af*rām un naudas avantūrām, būt uzmanīgākiem ar naudu. Daudzi Auni saņems negaidītu papildinājumu savā kontā. Peļņu Auns gūs, sadarbojoties ar citiem cilvēkiem. Bet viņam vajadzētu izvirzīt sadarbības partneriem samērīgas prasības.

Dvīņi
Dvīņi 2018. gada augustā spēs atrisināt kādas senas, ar naudu saistītas problēmas. Daudzi Dvīņi gūs labu peļņu, sadarbojoties ar citiem cilvēkiem. Lai kļūtu turīgāki un piesaistītu finanses, Dvīņiem jāatdod parādi un jāatturas tērēt naudu dažādiem bezjēdzīgiem niekiem.

Jaunava
Augustā Venera pārvietojas uz Jaunavas naudas māju. Šajā zīmē dzimušos šajā mēnesī gaida liela peļņa. Jaunavas spēs pelnīt, pateicoties rūpīgam darbam. Finanšu spekulācijas toties var nest lielus zaudējumus. Jaunavām jāpaļaujas tikai uz sevi. Šajā zīmē dzimušie spēs rast papildu ienākumu avotus.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Skorpions
Skorpioniem finansiālu veiksmi nesīs komandas darbs, piedalīšanās dažādos kopprojektos. Ja Skorpions būs taktiskāks un patīkamāks saskarsmē, viņu gaida labs atalgojums naudas izteiksmē. Turklāt viņš varēs labi nopelnīt arī viens pats. Skorpiona intuīcija un spēja veidot stratēģijas būs īpaši spēcīga un palīdzēs sasniegt mērķus.

Ūdensvīrs
Ūdensvīri varēs saņemt samaksu par iepriekš paveiktu darbu. Šajā zīmē dzimušajiem augusts finanšu ziņā būs visai veiksmīgs. Pieklājīgu peļņu nesīs darbs grupā vai sadarbība ar citiem cilvēkiem. Ūdensvīriem svarīgi būt piesardzīgiem, izvēloties partneri, jo pastāv apmāna iespēja.

Avots:

Leave a Comment