ŠIS 10 minūšu laikā palīdzēs atklāt tavu patieso dzīves mērķi!

Ja nezini, kur atrodies un kur dodies, izlasi šo un tiec skaidrībā par savu dzīvi.

Tev nāksies tikai atbildēt uz šiem sekojošajiem jautājumiem:

Ko tev patiešām patīk darīt? Noteikti esi pamanījis, ka cilvēki, kuri ir veiksmīgi, nodarbojas ar to, kas viņiem patiešām patīk. Tavs mērķis ir saistīts ar to, ko tu māki izbaudīt. Paņem papīra lapu un uzraksti visas aktivitātes, bez kurām nespēj iedomāties savu dzīvi. Lai arī kas tas būtu – pieraksti. Tev nav jādomā, vai ar to ir iespējams pelnīt naudu, vienkārši uzraksti visu, kas tevi aizrauj.

Ko tu pamani? Frizieris pamana nekārtīgu frizūru, neapgrieztus sašķēlušos matu galus, dizainers pamana nepiemērotu apģērbu, mehāniķis dzird, ka kaut kas nav kārtībā ar mašīnu. Ko pamani tu? Kas piesaista tavu uzmanību tad, kad tas nedarbojas tā, kā tam vajadzētu? Attiecībās, saistībā ar mašīnām, cilvēkiem. Lai arī kas tas būtu, pieraksti.

Ko tu darītu par brīvu? Par ko tev patīk uzzināt daudz jauna? Par ko tev patīk runāt? Ko tu nožēlotu, ja nekad nepamēģinātu? Vai tā būtu gatavošana, dziedāšana, sports, tehnoloģijas – pieraksti!

Ja es palūkotos tavā grāmatu plauktā, ko es tur atrastu? Ja es atrastu 200 grāmatas par nekustamajiem īpašumiem, varbūt tas ir tavs mērķis? Ja tur ir 300 auto mehānikas žurnāli, tad, visticamāk, tev jādara kaut kas, kas ir saistīts ar mašīnām. Ja grāmatu plauktā ir 150 noveles, varbūt tu vēlies izbēgt no realitātes?

Ja tev ir šāds grāmatu plaukts, pieraksti, kāda tipa literatūra tur parādās visbiežāk. Tā noteikti ir saistīta ar taviem mērķiem.

Kas tevi iedvesmo? Kas tev šķiet vienkārši? Kas tev padodas? Kas tevi padara laimīgu? Zīmēšana, dizains, ēkas, runāšana, rakstīšana – padomā par to un pieraksti.

Lasi vēl: Psihologs atklāj pašu galveno iemeslu, kādēļ izjūk attiecības – es biju šokā!

Velti laiku tam, lai pārlasītu savas atbildes un apdomātu tās. Ko kopīgu tu šajā visā saskati?

Padomā, kā tavas vēlmes sakrīt ar to, kas tevi aizrauj un to, kas tev padodas! Pēc tam, 5 minūtes apdomājoties, pieraksti ar savām vēlmēm un aizraušanām saistītas profesijas, darba iespējas.

Pēc tam, kad esi uzrakstījis visu iespējamo, apvelc tās lietas, par kurām tev rodas lielākā interese. Iztēlojies, ka nodarbojies ar šīm visām lietām – kura no tām šķiet vispievilcīgākā? Šādā veidā nonāksi pie secinājuma, ar ko tev vajadzētu nodarboties. Ņem vērā, ka nav nekas slikts, ja divas lietas šķiet vienlīdz svarīgas!

Avots: mrselfdevelopment.com

Leave a Comment