Šīs 4 zodiaka zīmes sagaida veiksme līdz 2022. gada beigām

2022. gads mums visiem izvērtās diezgan grūts un neparedzams. Tomēr tas vēl nav beidzies, tāpēc astrologi ir izanalizējuši planētu stāvokli attiecībā pret zvaigznēm, lai noskaidrotu, kurām Zodiaka zīmēm ir lielākas izredzes gūt panākumus nekā citām.

Ir vērts atzīmēt, ka kopumā ir diezgan labvēlīga situācija nakts debesīs. Gada beigās mums visiem tiek prognozēts nedaudz vairāk veiksmes, taču īpaši paveiksies dažām zīmēm. Lai neatpaliktu no tām, mēģiniet domāt pozitīvi.

 

Retrogradu planētu un to tranzītu analīze

Merkurs 2022. gadā atsāks savu retrograda virzienu tikai pēdējās pāris dienās. Tas nozīmē, ka finanšu sektorā mūs gaida stabilitāte un salīdzinoši daudz veiksmes un jaunas iespējas. Īpaši tas attieksies uz tādu zīmju pārstāvjiem kā Jaunava, Dvīņi un Ūdensvīrs.

Arī 2022. gada rudenī un decembra beigās Venēra virzīsies uz priekšu. Tas nozīmē, ka Vērsim, Svariem un Zivīm būs daudz vitalitātes, kā arī iedvesmas un motivācijas. Planētu tranzītu analīze parādīja, ka gada beigās Venēra kļūs pozitīva, pateicoties 10. decembra pārejai uz Mežāža zīmi.

Lasi arī: Pāvela Globas šokējošā un iedvesmojošā prognoze 2023. gadam

Tas nozīmē, ka daudziem no mums būs lieliski panākumi savu mērķu sasniegšanā. Īpaši tas skars visus tos pašus Vēršus, Svarus un Zivis.

 

Marss uzsāks savu retrograda kustību 30. oktobrī. Visvieglāk izdzīvot problēmas, kas saistītas ar sarkanās planētas apgriezto kustību, varēs Vērsis, Vēzis un Svari. Viņiem prātā būs vismazāk negatīvo domu. Marss viņus nepadarīs tik agresīvus kā, teiksim, Skorpionus vai Mežāzi.

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kurām tieši zīmēm visvairāk paveiksies 

COMMENTS

Leave a Comment