Šis dzēriens ,,Panna Cottas” ir ideāli piemērotas kafijas cienītājiem


Šis atdzesētais deserts ir piesātināts ar kafijas un vaniļas garšu. Virsū pievienojiet espresso putukrējumu un šokolādē ietītas espresso pupiņas

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Kafijas Panna Cottas pagatavošanai:

1 3/4 tases tumši grauzdētas kafijas, atdzesētas līdz temperatūrai.
2/3 glāzes cukura
2 1/2 tējk. želatīna
2 tasītes bieza putukrējuma
2 tējk. vaniļas ekstrakta vai vaniļas pupiņu pastas

Šokolādē ietītas espresso kafijas pupiņas

Espresso putukrējuma pagatavošanai:

1 glāze bieza putukrējuma
1/4 tases pūdercukura
1 tējkarote espresso


Ievietojiet rameķīšus cepšanas paplātē

Seklajā cepamajā pannā vai paplātē izvietojiet astoņus sešdaļīgus ramekīnus vai krēma krūzes; atlieciet malā. (Ramekīni – espresso tasītes).

Apvienot kafiju un cukuru

Vidēji lielā katliņā sajauciet kafiju un cukuru. Sajauciet, lai cukurs izšķīstu. Kafijas maisījumu pārkaisiet ar želatīnu. Nemaisiet, ļaujiet nostāvēties 5 minūtes.

Iejauciet želatīnu

Kafijas un želatīna maisījumu vāriet un maisiet uz vidējas uguns, līdz želatīns izšķīst, 3 līdz 5 minūtes.

Lasi vēl: Gardi grauzdēts lasis ar slepeno piedevu, kas šīs vakariņas padarīs neaizmirstami gardas

Noņemiet no karstuma. Iejauciet putukrējumu un vaniļu. Ielejiet ramekinos. Pārsedziet un atdzesējiet 4 līdz 24 stundas.

Pievienojiet papildinājumus un pasniedziet

Pasniedziet ar Espresso putukrējumu un/vai šokolādē ietītām espresso pupiņām, ja izmantojat.


Atdzesējiet maisīšanas trauku

Pirms blietēšanas vismaz uz 30 minūtēm ievietojiet saldētavā vidēju bļodu un elektriskā miksera piederumus.

Sastāvdaļas

Atdzesētā bļodā sajauciet 1 glāzi auksta putukrējuma, 1/4 glāzes pūdercukura un 1 tējkaroti šķīstošā espresso pulvera. Ar elektrisko mikseri vidējā ātrumā sakuliet, līdz veidojas mīksti pīrādziņi.

Leave a Comment