Šīs frāzes izrunāt vienkārši nedrīkst, jo tās sabojā pilnīgi visu!

Pirms vārdus izrunā, ir ļoti rūpīgi jāapdomā tas, ko tu vēlies teikt, jo pretējā gadījumā šī frāze var darboties pret tevi. 

Vārdu maģija nostrādā pat tad, kad mēs to nevēlamies. Ir svarīgi domāt līdzi mūsu pateiktajiem vārdiem. Tos atgriezt nav iespējams.

Maģisko spēku, kas piemīt vārdiem, cilvēki jau apjauta senatnē, tādēļ tika sarakstītas vairākas grāmatas, kur bija minēti vārdi, kas spēj uzlabot un iznīcināt dzīvi.

Par šo 5 frāžu lietošanu ir jāpadomā, iegaumē to!

«Es pat nezinu»

 Liktenim šī frāze ļoti patīk, jo, izsakot šo frāzi, jūs parādāt, ka esat nesaprašanā, tādēļ liktenis jums piespēlēs kādu ķibeli, kas jūs pārmācīs. Dievs jūs ir radījis ar asu prātu, tādēļ ir grēks būt neizlēmīgam kādā jautājumā. Nezini atbildi uz kādu jautājumu? Tātad no likteņa būs gaidāms pārsteigums! Labs vai slikts – tas jau vairs nav atkarīgs no jums.

«Man neizdodas»

Pietrūkst zināšanu, tādēļ arī neizdodas izpildīt grūtu uzdevumu. Kas notiks, ja blakus atradīsies kāds speciālists, kurš palīdzēs tikt galā ar grūto uzdevumu? Izrunājot šo frāzi ir jāpiesargās. Tā ir negatīva un tas tikai piesaistīs nelaimes un neveiksmes.

«Kaut man būtu tava problēma»

Protams, gribam izpalīdzēt draugam un pasakām šo frāzi, bet, ja tā labi padomā, vai mēs tiešām vēlamies uzņemties cita cilvēka nelaimi? Ja teiksiet šādus vārdus, pastāv iespējamība, ka šī problēma vēlāk piemeklēs arī jūs pašus – jūs taču to vēlējāties, vai ne?

Lasi vēl: Atklāj, kas ir tavs lielākais ienaidnieks, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

«Nekad netiekšos uz to»

Nav svarīgi, par ko jūs to sakāt. Par gumijas lēkšanu, par autosportu vai par jebkādu citu traku izklaidi. Liktenis izdarīs tā, ka jūs tiksiet nežēlīgi sodīts par šādiem vārdiem! Cilvēks nav radīts, lai baidītos no katra šķēršļa, bet gan ir radīts, lai ar visiem tiktu galā bez pūlēm.

«Es neesmu skaista»

Iekšējais skaistums – tas nav atkarīgs no sejas vaibstiem, no pumpiņām vai no figūrām. Visi esam iekšēji skaisti. Šī frāze pamatīgi iedragā jūsu pašapziņu, un liktenis bieži izspēlē bīstamas kārtis ar jums. Saviem tuviniekiem jūs vienmēr būsiet skaists, neskatoties uz ārējo izskatu. Liktenim šī frāze ļoti nepatīk, tādēļ sods par šo vārdu pateikšanu var būt nežēlīgs un pat bīstams. Sargies!

Avots:

Leave a Comment