Šīs lietas jūsu mājās piesaista labklājību un finansiālo veiksmi

Ikviens vēlas būt bagātāks, taču tam nebūt nav nepieciešams sevi nogurdināt ar nebeidzamu virsstundu darbu. Pietiek ieskaut sevi ar pareizajām lietām – talismaniem mājā, kas nes pareizo enerģiju.

Svaigi augļi

Noteikti nolieciet citrusaugļu šķīvi mājās labi pamanāmā vietā. Šie augļi nes spēcīgu enerģiju, kas var dot jums gribasspēku, palielināt jūsu produktivitāti un palīdzēt koncentrēties.

Vīraks

Jebkurš vīraks, kura pamatā ir citrusaugļi, piparmētra, bergamote, vijolīte un sandalkoks, palīdz gūt finansiālu veiksmi un palielināt produktivitāti. Ar šiem aromātiem var iedegt sveces, vai arī izmantot speciālas lampas, vīraka kociņus.

Augi

No augiem labākie talismani finansiālās veiksmes piesaistīšanai un saglabāšanai ir citronkoks un naudas koks. Ir lietderīgi novietot šādus augus strādājošā mājas birojā vai netālu no vietas, kur strādājat. Ja vēlaties, jūs pat varat izvietot šādus zaļus draugus birojā.

Talismanu akmeņi

Jasmīns. Šim akmenim ir labvēlīga ietekme uz telpas kopējo enerģiju. Novietojiet to telpas centrā, kurā strādājat. Varat to ievietot virtuvē vai guļamistabā, ja nestrādājat mājās, bet vienkārši atpūšaties. Tas būs arī noderīgs papildinājums darba vietai ārpus dzimtajām sienām.

Karneols. Šis ir akmens, kas apvieno uguns un gaisa elementu spēku. Tas ir ārkārtīgi noderīgi tiem cilvēkiem, kuri vēlas vienmēr palikt motivēti un enerģijas pilni. Šis ir lielisks finanšu talismans mājām, ko varat ņemt līdzi uz biznesu vai uz darbu, uz veikalu iepirkties.

Topāzs. Tas ir gaisa un ūdens elementu minerāls. Tas ir neticami spēcīgs un palīdz harmonizēt cilvēka apziņu, nostāda to pareizajā virzienā un palīdz rast risinājumus sarežģītās dzīves situācijās. Šis akmens ļoti palīdz tiem, kas pastāvīgi sazinās darbā. Tas palielina sabiedriskumu un piešķir iekšēju vieglumu.

Apses zariņi

Nejaukt ar apses mietiem pret vampīriem. Kopš seniem laikiem apse daudzās kultūrās ir uzskatīta par bagātības un labklājības koku, tāpēc nogrieziet sev dažus zarus savai mājai. Novietojiet tos jebkurā jums ērtā vietā. Tie piesaistīs panākumus un veiksmi. Jo ilgāk tie paliek jūsu mājās, jo labāk.

Piecstaru zvaigzne

Šo simbolu var krāsot uz sienām vai arī iegādāties piecstaru zvaigzni no koka vai metāla, ko piekārt pie sienas. Piecstaru zvaigzne simbolizē piecu fenšui elementu – metāla, zemes, koka, ūdens un uguns – vienotību. Šis ir viens no labākajiem talismaniem ne tikai darbam un finansiālajai labklājībai, bet arī mīlestībai.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada decembrim – esiet gatavi!

Protams, nevajadzētu aprobežoties tikai ar talismaniem. Tāpat neaizmirst par pareizu prioritāšu noteikšanu. Lai veicas, mēģinot kļūt bagātam. Esiet pats, bet neaizmirstiet attīstīties.

Leave a Comment