Šīs zodiaka zīmes pēkšņi izbeigs attiecības, bet tas viņiem nesīs tikai laimi

Kam gaidāmas negaidītas pārmaiņas dzīvē pēc 9. decembra

Jupitera tranzīti aizsāk jaunu periodu trīs zodiaka zīmju pārstāvju dzīvē. Viņi var pārtraukt attiecības un pārtraukt komunikāciju ar kādu svarīgu cilvēku. Taču no tā nevajadzētu baidīties. Kā izrādās, tas viņiem nākotnē nesīs lielu laimi.

Dvīņi

Tu vari pēkšņi izlemt šķirties no cilvēka, ar kuru jau ilgu laiku esi bijis attiecībās. Un tam noteikti nevajadzētu tevi biedēt. Attiecību pārtraukšana tev nesīs tikai laimi. Galu galā tu sapratīsi, ka citādi nevarētu rīkoties.

Un, kad šī atziņa atnāks, jūs varēsiet atviegloti atvilkt elpu. Jums priekšā ir lielisks un ļoti piepildīts dzīves periods. Un pavisam drīz jūs aizmirsīsiet par šķiršanos un atradīsiet savu laimi.

Jaunava

Tev vajadzētu būt godīgam pret sevi. Nav nepieciešams sevi piepildīt ar cerībām, ka attiecības, kuras jau tā nav iespējams glābt, “izturēs” vēl nedaudz ilgāk. Tu gaidi šķiršanos, tu esi gatavs doties tālāk.

Esi pateicīgs savam partnerim par kopā pavadīto laiku. Bet jums ir jāatlaiž šīs attiecības. Tikai tā jūs varēsiet doties tālāk un atrast laimi. Ticiet man, tā pavisam drīz klauvēs pie jūsu durvīm.

Lasi vēl: 5 vīriešu vārdi, kuru īpašnieki nezina, kā veidot karjeru

Strēlnieks

Tevi gaida emocionālas svārstības. Iespējams, cilvēks, ar kuru tu vēlies pārtraukt attiecības, neļaus tev aiziet. Taču liktenis liks tev saprast, ka tu neesi kļūdījies, kad izlēmi nodedzināt tiltus.

Tevi gaida jauna dzīve. Priecīgi notikumi neliks tev gaidīt, nenožēlo jau izdarīto. Un, kad jums izdosies atlaist situāciju, tad jūs beidzot varēsiet rast harmoniju un sajust atvieglojumu.

 

 

Leave a Comment