Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

8. vieta – Strēlnieks

Daiļā dzimuma Strēlniekus ir grūti saukt par māju īpašniekiem, tomēr labāk nedot viņām iemeslu zaudēt savaldību. Viņas var veikt mānīgu rīcību, lai atriebtos vai taisnīgi, bet tikai tad, ja jūs viņas ļoti sāpināt. Cieniet Strēlnieku un nedariet neko tādu, kas varētu salauzt viņu sirdi vai ievainot lepnumu.

7. vieta – Vēzis

Vēži ir ārkārtīgi reti plēsēji. Viņas nereti ar abām rokām satver sev tīkamu vīrieti, kas var kļūt par izcilu vīru un tēvu, bet, ja viņš jau kādam pieder, labāk turas malā, jo saprot, ka uz kāda cita bēdām savu laimi būvēt nekādā gadījumā nevar.

6. vieta – Jaunava

Jaunavu vidū jau ir vairāk mīļotāju, un ir diezgan grūti pateikt, kas viņas vairāk virza – skaudība vai naids. Šīs sievietes pat zvaigžņu ekspertiem bieži vien ir aizvērta grāmata, kuru ir ārkārtīgi grūti lasīt, bet pēc izlasīšanas tā joprojām ir jāsaprot. Ar Jaunavām jums ir vajadzīga acs un acs, jo tās var jūs dziļi sāpināt.

5. vieta – Lauva

Lauvenes nav mīļākās, taču tās var saukt par plēsoņām, jo, ja kāds, kas vēlas viņām nozagt vīrieti, nonāk ceļā, viņas kļūst niknas un var salauzt savu sāncensi visu mūžu, uz visiem laikiem sabojājot viņas reputāciju. Nekad nestājieties ceļā daiļā dzimuma Lauvām, pretējā gadījumā jums būs jāzina sāpes.

4. vieta – Vērsis

Vērsis, tāpat kā Lauva, nekļūst par mīļotājiem tikai izklaides vai pašcieņas celšanas dēļ, bet, lai viņas sāktu pret jums rīkoties un zīmēt, viņām pietiek ar vienu nejauši izmestu vārdu. Sievietei Vērsis ir viegli kļūt par ienaidniekiem. Esiet ārkārtīgi uzmanīgs, strādājot ar viņām, jo ​​viņas jums nejautās, ko jūs domājāt. Viņas jūs vienkārši iznīcinās.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

3. vieta – Dvīņi

Dvīņiem šķiet, ka citu sieviešu laimei nevajadzētu būt lielākai par viņu pašu, tāpēc vispirms centies uzmanīties no vientuļiem un skumjiem Dvīņiem. Viņas var atstāt aiz sevis sagrautas dzīves atkritumus un izpostītas dvēseles. Ja Dvīņi ir laimīgi, tad arī visi apkārtējie būs laimīgi. Esiet piesardzīgs un uzmanīgs, strādājot ar viņām.

2. vieta – Skorpions

Skorpionu vidū ir daudz māju īpašnieku un toksisku sieviešu. Viņu vēlme kādam nodarīt pāri nedzimst pēkšņi. Viņas ir ļoti skaudīgas un viņām nepatīk tās sievietes, kuras ir skaistākas par viņām vai kurām ir attiecības ar veiksmīgāku vīrieti. Sliktākais ir tas, ka viņas dažādu iemeslu dēļ var izlikties par tavu draugu, bet slepeni tevi ienīst. Viņām bieži ir ļauna acs, tāpēc jums nav jāintriģē. Viss notiks it kā pats no sevis.

1. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir mānīgākās dāmas uz Zemes, kuras bieži rīkojas ziņkārības vadītas, sava prieka pēc sāpinot citus cilvēkus. Tie ir ārkārtīgi bīstami, bet ne vienmēr, kas padara to vēl grūtāku, jo jūs nevēlaties kļūdīties par tiem. Ir viens svarīgs punkts – ja Ūdensvīra sieviete ir pierādījusi sevi kā labu cilvēku, iespēja, ka viņa tevi sāpinās, ir minimāla. Šīs zīmes plēsējs, visticamāk, nekļūs labs.

Lai pasargātu sevi no šādām sievietēm, eksperti iesaka pēc iespējas biežāk izmantot visefektīvākos amuletus no enerģijas vampīriem un citiem toksiskiem cilvēkiem . Mēs novēlam jums tikai patīkamu saziņu.

COMMENTS

Leave a Comment