Šķiršanos vissmagāk pārdzīvo šīs sešas Zodiaka zīmes – tu esi to starpā?

Šķiršanās – tas ir smagi, skumji un mokoši, un tam cauri savā dzīvē gājis teju katrs cilvēks. Attiecības pēkšņi beidzas, un tu nezini, kā ar to tikt galā.

Izejot cauri pārbaudījumam, tu palēnām atjēdzies un sāc dzīvot tālāk. Kāda ir vislabākā recepte, lai tiktu galā ar salauztu sirdi? Vienas receptes nav, katram tā ir sava. Bet ir sešas zodiaka zīmes, kas šķiršanos pārdzīvo vissāpīgāk – precīzāk, tām vispār nav priekšstata, kā tikt galā ar attiecību izjukšanu.

AUNS

Vairāki cilvēki kliedz un raud, lai atbrīvotu savas emocijas pēc šķiršanās, bet Auns tās pauž vēl vētraināk – viņš pat var ar dūrēm sist pa sienu un kaut ko dauzīt un lauzt, lai paustu savas dusmas un virtuāli piekautu cilvēku, kas Aunam iespļāvis dvēselē. Aunu vislabāk šajā laikā atstāt viņa personiskajā telpā un sagaidīt, kamēr viņš nomierinās. Vai arī uzdāvināt viņam boksa maisu, lai viņš pastāvīgi varētu nolaist tvaiku.

VĒRSIS

Vērsis uzskata, ka pēc šķiršanās viņa pasaule nekad vairs nebūs tāda, kā agrāk un viņš vairs neiemīlēsies. Šīs zīmes pārstāvji ļoti smagi tiek galā ar attiecību izjukšanu un ļoti ilgi skumst un izjūt nomāktību.

Vērsis atceļ visus iecerētos plānus un neko vairs nevēlas darīt, grimstot bēdās un depresijā. Viņš augām dienām var staigāt pa māju vienā pidžamā, bet sliktākajā gadījumā vispār neizkāpt no gultas. Palīdzēt viņam var tikai labākie draugi vai tuvinieki.

LAUVA

Lauva vienkārši ilgi un rūgti raud. Lieta tāda, ka visi domā, ka Lauvam viss ir kārtībā – viņš kā robots no rīta pieceļas, apģērbjas, dodas ierastajās gaitās un dzīvo, slēpdams visas emocijas.

Tas Lauvam ir ļoti mokoši, un tad, kad viņš beidzot ir viens un visas durvis aizvērtas, tad dod vaļu sakāpinātajām emocijām. Visticamāk, viņš palīdīs zem segas un raudās, kamēr aizmigs.

Lasi vēl: No visām Zodiaka zīmēm šī kļūst par labāko mammu

Un tā dienu no dienas! Paaicini Lauvu izrunāties un pacienā viņu ar saldējumu, lai viņš nejustos tik vientuļš un nospiests.

SKORPIONS

Ar šķiršanos Skorpions vispār nespēj tikt galā, jo viņa dzīvē visam ir jābūt ideāli. Viņš mēģina kontrolēt daudzas lietas, pat tās, kas nav viņa varā, tostarp citus cilvēkus.

Bet neatkarīgi no tā, cik lielā mērā Skorpions cenšas visu vadīt, savu salauzto sirdi viņš izārstēt nespēj, tāpat kā nevar izmainīt lietu stāvokli. Esi pacietīgs saziņā ar Skorpionu, lai viņš iemācītos piemēroties situācijai.

MEŽĀZIS

Kad kāds salauž Mežāzim sirdi, viņam ir grūti kontrolēt jebkādas savas emocijas – būtībā viņš tās nekontrolē. Viņam ir indīgs un žultains raksturs, tāpēc viņš nespēj savaldīties un izgāž savas dusmas ar lielu sparu. Šajā periodā no Mežāža vajag turēties tālāk vai vismaz nedusmoties, kad viņš izsaka aizvainojošas frāzes. Mežāzi māc bēdas, un viņš ilgi uzvedīsies tā, kamēr viņa brūces nesadzīs.

ZIVIS

Zivis netiek galā ar salauztu sirdi, jo nezina, kā pieņemt un atlaist situāciju. Šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi skatās vecas fotogrāfijas un lasa īsziņas no tiem, “laimīgajiem laikiem”.

Zivis pastāvīgi nomoka jautājums, vai ir iespēja atgūt bijušo partneri, un kā to īstenot. Labākais, ko tu šajā laikā Zivīm vari izdarīt, ir būt par labu un stipru draugu un atrasties blakus, lai tām būtu vieglāk pārdzīvot bēdas un atgriezties dzīvē.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Leave a Comment