Slavenības-mammas dalās ar saviem labākajiem padomiem bērnu audzināšanā – #3 ir zelts!

Neviens nekad nav teicis, ka būt vecākiem ir vienkārši – tā ir milzīga atbildība daudzu gadu garumā, kas patiesībā ne visiem ir pa spēkam.

Katra diena, it īpaši tad, kad bērni vēl ir mazi, iekļauj sevi ļoti daudz dažādu emociju un izaicinājumu: spēļu laiks, maltītes, vannošanās, skola, strīdi, negadījumi, smiekli un gulēšana. Protams, bērnu audzināšanā ikviens piedzīvo kritumus, tomēr kāpumi var būt tik augsti, ka par sliktajām lietām aizmirst ir ļoti viegli.

Un, jā, arī slavenības pašas audzina savus bērnus un iet cauri tam pašam, kam mēs. Par spīti tam, ka šo bērnu dzīve ir manāmi nodrošinātāka un stabilāka, tas nenozīmē, ka viss pārējais arī ir gludāks nekā cilvēkam parastajam.

Lūk, vairākas slavenības ir dalījušās savos labākajos bērnu audzināšanas padomos, no kuriem, iespējams, iedvesmu vari smelties arī tu!

Bērnu vannošanos padari par priecīgāku nodarbi

“Bērnu vannošana ir tik piemīlīga, ka man pilnīgi lūst sirds,” raksta Krisija Teigena savā Instagram profilā. Ļoti palīdz tas, ka bērns vannā ir priecīgs nevis kašķīgs un nepakļāvīgs. Bildē viņa ir parādījusi, kā viņa vanno savu bērniņu, nepasakot, kādēļ tieši šādi, tomēr tas palīdzot bērniņam saglabāt mieru.

Baro ar krūti mierīgā gaisotnē

Lasi vēl: Noskaidrots, ko tad īsti slavenības ēd brokastīs: ne tik daudz auzu pārslu, cik olu!

Elenas Dedženeresas šovā Kima Kardašiana atklāti stāstīja par savām problēmām barot dēlu Seintu ar krūti, jo viņa māsa Norta bija pārāk greizsirdīga. Viņas problēmas atrisinājums bija šāds: ielikt aiz krūštura piena pudelīti ar salmiņu, lai abi bērni varētu tikt baroti vienlaicīgi.

Iesaisti bērnus audzināšanā

Bleika Laivlija ir atklājusi ļoti interesantu audzināšanas spēli, kas ir laba ne tikai bērniem, bet arī vecākiem. Viņa mājās ir uzstādījusi komentāru kasti, kurā bērni var ielikt savus komentārus ar savām idejām, ko vajadzētu mainīt. Piemēram, ko Bleika varētu darīt citādāk, ko brāļi un māsas varētu darīt citādāk utt.

Vienmēr paņem līdzi vēl kādu pāri drēbju

Tu jau zini, kā ir jādara – vienmēr bērnam paņem līdzi citu drēbju pāri, jo nekad nevari zināt, kas notiks. Bet āķis visā ir šāds – tev vajadzētu paņemt līdzi arī drēbes sev! Hilarija Dafa no šī bija guvusi milzīgu mācību, kad lidmašīnā viņas dēls viņu apvēma – viņam bija maiņas drēbe, bet Hilarijai nē. Vienmēr esi gatava!

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment