Klauni-Slep**vas, slavenību Nā*es un Pokemoni – kādēļ līdz šim 2016.gads ir bijis tik briesmīgs?

 

Slavenību Nā*es

Viss sākās ar janvāri, kad šo pasauli atstāja mūzikas superzvaigzne Deivids Bovijs, kurš klusībā bija cīnījies ar vēzi. Vēlāk mira arī aktieris Alans Rikmans, mūziķis Prinss, bokseris Muhameds Alī.

2

Pasauli pārņem seksa roboti

To noteikti ir pamanījis ikviens. Pasaulē tagad ir pieejamas 15 000 dolāru vērtas seksa lelles, kuras spēj uztvert karstumu, reaģēt uz kustībām un pateikt savam nūģīgajam miljonārim, cik labs viņš ir. Šie roboti ir biedējoši līdzīgi cilvēkiem – nez cik ilgs laiks paies, līdz lelle pateiks, ka viņa šovakar nevar mīlēties, jo viņai sāp galva?

3

Pokemoni

Kad parādījās Pokemonu spēle, visa pasaule bez maz vai sajuka prātā. Ejot pa ielu, negribējās vairs ņemt rokā telefonu, lai tikai kāds nepadomātu, ka spēlēju Pokemonu spēli. Pats interesantākais ir tas, ka multene, kas ir paredzēta 10 gadus veciem bērniem, nu spēles formā aizrāva 25 + gadīgus cilvēkus, tomēr šobrīd, par laimi, viss ir norimies.

4

Brendželīnas šķiršanās

Pat tās attiecības, kuras uzskatījām par ideālām, nav noturīgas. Visa pasaule bija šokēta par Breda Pita un Andželinas Džollijas šķiršanos, jo tas tomēr bija viens no populārākajiem Holivudas pāriem.

Lasi vēl: Breds Pits par šķiršanos no Andželīnas Džolijas: “Viņa ir atvērusi vārtus uz elli!”

5

Klauni-Slep**vas

Vīrieši vecumā no 18-30 gadiem bija “aizgājuši ar putniem” (un ik pa brīdim atrodas vēl kāds jauns prātā sajukušais) – viņi pārģērbās par klauniem un biedēja cilvēkus, tomēr daži no klauniem bija pavisam saspiedušies un patiešām sāka uzbrukt cilvēkiem.

Cilvēkiem sāka kļūt bail iet ārpus mājām – pasaule tiešām jūk prātā.

7

Vispār neliekot šajā sarakstā karu Sīrijā un terorisma uzplaukumu, 2016.gads ir bijis diezgan briesmīgs. Un atliek vien cerēt, ka šī melnā strīpa kļūs par balto, nevis turpinās vilkties garumā.

Avors: viralthread.com

Leave a Comment