Kādas īpašības cilvēkos novērtē dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvji?

Katrai zīmei ir īpašības, kas piesaista vai atgrūž cilvēkus. Piedāvājam noskaidrot, kādas īpašības cilvēkos vērtē dažādas Zīmes, lai atstātu uz citiem īpaši uzvarošu iespaidu.

Mēs meklējam to, kas mūs satuvina ar citiem cilvēkiem. Tās ir vai nu mūsējām līdzīgas īpašības, vai unikālas iezīmes, kas papildina mūsu raksturu. Kāds simpatizē laipniem un atvērtiem cilvēkiem, savukārt kādam  galvenā priekšrocība šķiet pieklājība. Daudzējādā ziņā personiskās īpašības ir atkarīgas no zvaigznāja piederības. Apskatīsim, kādas rakstura īpašības visvairāk novērtē dažādas Zvaigžņu zīmes.

Auns

Auns izceļas ar lojalitāti saviem ideāliem, atbildību un tiešumu. Šīs zīmes pārstāvji savu dzīvi vada ar stingru roku, nepieļaujot ārēju iejaukšanos. Viņi novērtē tās pašas īpašības apkārtējos cilvēkos. Auns ir simpātijas pret tiem, kuri, neskatoties uz problēmām, iet uz saviem mērķiem.

Vērsis

Praktiskais un apdomīgais Vērsis ciena tos, kuri prot gūt labumu un  gudri pārvaldīt naudu. Viņi novērtē cilvēkus, kuri ir vērsti uz ģimenes dzīvi, gatavi mainīt sevi mīļoto cilvēku laimes dēļ. Vēršiem ir personības, kas demonstrē tradīciju ievērošanu un nedzenas pēc spokainiem sapņiem.

Lasi arī: Kurmji atkal uzrakuši visu dārzu? Kā ar vienkāršas metodes palīdzību tikt vaļā no kurmjiem.

Lais arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Dvīņi

Dvīņi ir intelektuāli apdāvināti cilvēki. Viņus piesaista nemierīgas, optimistiskas, sabiedriskas un zinātkāras personības, kuras veikli izmanto informāciju, spēj uzklausīt, atbalstīt grūtos brīžos un  ieteikt izeju no sarežģītās situācijas . Dvīņus pārņem simpātijas pret noslēpumainiem un noslēpumainiem cilvēkiem. Šīs Zīmes pārstāvji vienmēr meklē kaut ko jaunu un interesantu, tāpēc bieži maina draugu loku.

Vēzis

Vēži meklē pastāvību citos, uzticību mīļajiem un saviem mērķiem. Viņi ir ļoti prasīgi pret citiem, vērīgi pret attiecību emocionālo pusi, sagaida sirsnību un jūtās vienmēr pamana nepatiesību un viltību. Viņi nepiedod apvainojumus un ilgi atceras nodevību. Visu mūžu viņi ir meklējuši garā tuvu draugu vai partneri un, kā likums, atrod kādu, kurš var (tāpat kā paši Vēži) smalki sajust – pasauli, skaistumu parastajā, noskaņojumu, mirkļa nozīmi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment