Smaržas gultas veļai: ko izvēlēties, lai rastu harmoniju

Miegs ir svarīga mūsu dzīves sastāvdaļa. No miega daudzuma un kvalitātes ir atkarīgs ne tikai garastāvoklis, bet arī turpmākie panākumi, tāpēc aromāta izvēlei guļamistabai jāpieiet atbildīgi.

Guļamistaba ir svēta vieta, kuru viņi cenšas aprīkot saskaņā ar noteikumiem. Tie palīdz pārvērst guļamzonu par ērtu vietu, kas var atjaunot spēku un aizsargāt pret daudzām nepatikšanām. Eksperti iesaka izvēlēties aromātus gultas veļai, lai ātri aizmigtu un pamostos ar labu garastāvokli, kā arī piesaistītu dzīvē laimi un mīlestību.

Aromātu var izvēlēties jebkurā ērtā formā: aerosoli, speciālas paciņas, pašgatavotas garšvielas, izmantojot sāli un  ēteriskās eļļas. Galvenais ir atrast savu piezīmi, kas piesaistīs laimi un dāvās ilgas laba garastāvokļa stundas.

Lavanda. Šis aromāts sniedz harmonijas, drošības un neuzmanības sajūtu. Ēteriskajai eļļai piemīt arī pretiekaisuma īpašības un uzlabo miegu.

Greipfrūts uzlabo garastāvokli, veicina agrīnu pamošanos un dod enerģiju aktīvam dzīvesveidam. Šī citrusaugļa aromāts stiprina nervu sistēmu un dod brīvību no stereotipiem.

Tējas koks. Šis aromāts atslābina, palīdz tikt galā ar stresu, piemīt spēcīgas antiseptiskas un pretiekaisuma īpašības. Pateicoties šim aromatizētājam, būs vieglāk novērst nepatīkamās smakas.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze 2023. gada vasarai: daudzu gaida lielas pārmaiņas vasarā – dažus uz sliktāko pusi, citus sagaida bagātība!

Lasi arī: Tikai 29 gadu vecumā, mūžībā aizgājusi skaistā aktrise no populāra seriāla; Zināmi arī notikušā apstākļi

Bergamote palīdz mazināt stresu un nemieru, mazina svīšanu, kā arī efektīvi cīnās ar ādas nepilnībām. Šis aromāts ir piemērots arī tiem, kuri vēlas savā dzīvē piesaistīt mīlestību.

Apelsīns  ir vēl viens labs aromāts gultas piederumiem un guļamistabām kopumā. Neliels daudzums šī aromāta nomierinās un sniegs drošības sajūtu. Apelsīnu eļļai piemīt īpašība, kas uzlabo šūnu atjaunošanos.

Roze. Cēlais aromāts samazina trauksmes līmeni, paaugstina pašcieņu un pozitīvi ietekmē garastāvokli. Šāda smarža būs lieliska izvēle ģimenēm, kuras bieži vien nepiekrīt un konfliktē.

Ir milzīgs skaits ēterisko eļļu, kuras cilvēce ir izmantojusi kopš neatminamiem laikiem. Tos izmanto parfimērijā, ārstēšanai, garastāvokļa uzlabošanai, efektivitātes paaugstināšanai, mīlestības, laimes, naudas un veiksmes iegūšanai. Katrs aromāts ir unikāls pēc savām īpašībām, kas nozīmē, ka var izvēlēties vairākas, kā arī sajaukt smaržas, lai iegūtu izsmalcinātas kompozīcijas, kas spēj atdzīvināt spilgtas krāsas.

Leave a Comment