Smaržu horoskops sievietēm. Kurš aromāts iepriecinās visvairāk?

Sieviete Auns ir drosmīga, neatkarīga un dod priekšroku asām, spēcīgām smaržām. Patiks piparmētru, bergamotes, rožu, vībotnes, kadiķa, sandalkoka, kanēļa un piparmētru aromāti. Piemērotas smaržas: Chic (Carolina Herrera), Cristalle (Chanel), Sicily (Dolce&Gabbana), Rush (Gucci), Femme (Hugo Boss) vai Hypnose (Lancome).

Vērsis ir pievilcīgs, juteklisks, elegants un maigs. Vērša sieviete dod priekšroku saldu aromātu un citrusu notīm. Piemērotas notis: ciedrs, jasmīns, magnolija, salvija, anīsa sēklas, ilang-ilang, mandarīns un citrons. Tās atradīsi smaržās Amarige (Givenchy), The One (Dolce & Gabbana), Envy Me vai Oui! (Gucci).

Sievieti Dvīņus aizrauj kaislības un piedzīvojumi, dārglietu meklēšana un ceļojumi. Piemērotas smaržas: lavanda, timiāns, fenhelis, ģerānija, narcises, rozmarīns, hiacintes un tuberozes. Tās slēpj Amarige (Givenchy), Parfum D’ete (Kenzo) vai Miracle (Lancome) flakoniņi.

Vēža zīmē dzimusi sieviete ir īpaši jutekliska un romantiska sieviete. Viņa vienmēr pārsteidz ar savu seksualitāti un dabisko šarmu. Viņai patīk pārsteigumi un noslēpumi. Piemēroti ilang-ilang, neroli, bergamotes, mirres, akācijas, lilijas un kadiķu aromāti. Piemērotas smaržas Des Lys (Annick Goutal), 212 (Carolina Herrera), Feministe (Dolce & Gabbana) vai Summer (Kenzo).

Sieviete Lauva ir silta, gaiša, optimistiska un pievilcīga. Viņas spēja atrast pozitīvo it visā ir apbrīnojama. Piemēroti aromāti: tuberozes, krustnagliņu, rozmarīna, mimozas, apelsīnu un kadiķu. Piemērotas smaržas: Cristalle (Chanel), Dior (Addict), Intense Shimmer (Hugo Boss), Pure Purple (Hugo Boss), Connexion (Lancome).

Sieviete Jaunava vienmēr prasmīgi apvieno praktisko prātu un romantisku dvēseli. Šīs dāmas novērtēs vēsus un eksotiskus aromātus. Piemēroti aromāti: aprikožu, tīkkoka, kamēlijas, gardēnija, apelsīna ziedi, sausserdis. Piemērotas smaržas: Agent Provocateur Eau Emotionnelle (Agent Provocateur), Coco Mademoiselle (Chanel), Eau d’ Hadrien (Annick Goutal) vai Azuree Soleil (Estee Lauder).

Sieviete Svari – maiga, valdzinoša un mazliet nerātna, ciena augļu, saldas un eksotiskas garšas. Piemēroti aromāti muskusa, eikalipta, lilijas, priežu skuju, ciedra, ilang-ilang, rozes un mandarīnu. Piemērotas smaržas: Chanel № 5 (Chanel), Armani Prive Ambre Soie (Giorgio Armani), Deep Red (Hugo Boss) vai Flower vai Oriental (Kenzo).

Sieviete Skorpions bieži vien ir tik apburoša un pievilcīga, ka viņu var turēt aizdomās par buršanās prasmēm. Piemēroti aromāti: salvija, magnolijas, mandarīns, krustnagliņas, citroni un pačūlija. Piemērotas smaržas: Amarige d `Amoure (Givenchy), Provocateur Eau Emotionnelle (Agent Provocateur), Boss Woman vai Miracle So Magic! (Lancome).

Sieviete Strēlnieks ir apveltīta ar lielisku humora un stila izjūtu; viņa vienmēr ir kustībā un pastāvīgi iegūst jaunus paziņas. Piemēroti aromāti: sezama, lavandas, mandeļu, orhideju, rozmarīna, papardes, vaniļas, eikalipta, neroli un pačūlijas. Piemērots smaržas: Amarige (Givenchy), Des Lys (Annick Goutal), Chanel № 5 vai Miracle Forever (Lancome).

Sieviete Mežāzis – gracioza un eleganta sieviete, pārsteidzoši mērķtiecīga, viņas zina savu ceļu uz panākumiem. Piemēroti aromāti: vīraka, citronu, eikalipta, bergamotes, ciedra, tuberozes, cipreses un kadiķa. Piemērotas smaržas: Sicily (Dolce&Gabbana), Miracle (Lancome), Summer (Kenzo) vai Gucci Eau de Parfum (Gucci).

Sieviete Ūdensvīrs – vienmēr burvīga, mīl gaismu, gaisu un vieglus ziedu aromātus. Piemēroti aromāti: apelsīna, vīnogu sēklu, citronu, bergamotes, pačūlijas un tuberozes. Piemērotas smaržas: Agent Provocateur Eau Emotionnelle (Agent Provocateur), Boss Woman (Hugo Boss), Le Monde Est Beau (Kenzo) vai Eau de Parfum (Gucci).

Zivju zīmē dzimušās sievietes pievilcība slēpjas spējā sevi pasniegt, uzsverot savas stiprās puses un vizuālos dotumus. Viņa bieži dod priekšroku retām ziedu smaržām. Piemēroti aromāti: lavandas, tuberozes, citronu, rezēdas, piparmētru, niedru, mirres un neroli. Piemērotas smaržas: Ce Soir ou Jamais (Annick Goutal), Eau d’ Hadrien (Annick Goutal) un Amarige (Givenchy).

Avots: 

aLA

Leave a Comment