Šokolādes makaroni ar pievienotu slepeno sastāvdaļu

Šie šokolādes kokosriekstu makaroni ir kā krustojums starp klasiskajiem makaroniem un braunījiem. Jūs nekad nenojautīsiet, kāda ir slepenā sastāvdaļa.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

2 1/4 tases (254 g) nesaldināta sasmalcināta kokosrieksta
3 lieli olu baltumi
3/4 glāzes cukura (148 g)
4 ēdamkarotes (22 g) kakao pulvera
5 ēdamkarotes gluda ābolu biezeņa
Jūras sāls

1.pagatavošanas solis:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 400 °grādiem. Izklājiet cepšanas papīru.

2.pagatavošanas solis:

Kokosriekstu ievietojiet virtuves kombainā, sablenderējiet kokasriekstu līdz tas ir rupji samalts.

3.pagatavošanas solis:

Katliņā sajauciet kopā olu baltumus, cukuru, kakao un ābolu mērci. Iejauciet kokosriekstu.

Uzkarsējiet katliņu uz vidējas uguns un, nepārtraukti maisot, vāriet, līdz maisījums ir mīksts un karsts uz tausti.

4.pagatavošanas solis:

Noņemiet katliņu no karstuma un ieberiet makaronu mīklu maisiņā, kas aprīkots ar lielu rāvējslēdzēju. Uz cepšanas papīra izlieciet masas kaudzītes aptuveni valriekstu čaumalu lielumā.

Veidojiet ar rokām- ar cepumu liekšķeri vai lielu zupas karoti sadaliet mīklu porcijās.

Lasi vēl: Pagatavo pats – pekanriekstu bezē cepumus, kuri ir kūstoši un ļoti gardi

5.pagatavošanas solis:

Apkaisiet virspusi ar jūras sāli un cepiet apmēram 12 minūtes, līdz tas ir sauss uz tausti un nedaudz pakļaujas maigam spiedienam (tas joprojām izskatās spīdīgs). Izņemiet no cepeškrāsns un atdzesējiet uz šķīvja. Kad tās ir atdzisušas, uzmanīgi izņemiet katru makaronu no šķīvja.

 

Leave a Comment