Papildiniet savu svētku paplāti ar dažām mājās gatavotām konfektēm, un tās būs pirmās, kas pazudīs. Līdzās mājās gatavotām zemesriekstu un krekeru konfektēm es vienmēr uz sava šķīvja iekļauju arī šos šokolādes miljardierus.
Tās ir gatavotas ar sulīgu karameli, kas pildīta ar kraukšķīgām rīsu pārslām un sasmalcinātiem pekanriekstiem. Man patīk tos papildināt ar piena šokolādi un pārslu jūras sāli. Lūk, kā pagatavot vienu no manām iecienītākajām mājas konfekšu receptēm.
Šokolādes miljardieris konfekšu sastāvdaļas
Lai pagatavotu miljardiera šokolādes konfekšu partiju, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas.
Sviests: Jums būs nepieciešams tikai nedaudz sviesta, lai ietaukotu ar pergamentu izklātu pannu un nodrošinātu, ka konfektes nepielips.
Karameles: Šai konfekšu receptei nav nepieciešams gatavot mājās gatavotu karameli. Tā vietā pildījumam izkausēsim pirktās karameles.
Biezais krējums: Karameļu maisījumu atšķaidīt palīdz nedaudz smagā krējuma.
Rieksti: Lai iegūtu vislabāko garšu, pirms pievienošanas pildījumam apgrauzdējiet sasmalcinātus pekanriekstus.
Graudaugi: Rīsu graudaugi ir mūsu noslēpums kraukšķīgai konsistencei.
Šokolāde: Karameļu centriņu pārklājumam izvēlieties piena vai tumšo šokolādi. Mūsu receptes testētājiem patika abas versijas.
Sāls: Ja vēlaties, papildiniet katru šokolādes miljardieri ar dāsnu šķipsniņu jūras sāls.
Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote mīkstināta sviesta
55 mīkstas vaniļas karameles
3 ēdamkarotes biezā krējuma
2 tasītes rupji sasmalcinātu un grauzdētu pekanriekstu
Lasi vēl: Kā attīrīt kanalizācijas caurules bez jebkāda etiķa vai cepamās sodas, ar vienu neierastu līdzekli
1 glāze kraukšķīgu rīsu graudaugu
tumšās vai piena šokolādes kūstošās vafeles
Jūras sāls
1. Pannas sagatavošana
Izklājiet 2 lielas cepamās loksnes ar pergamenta papīru; sviestu uz pergamenta.
2. Izgatavojiet karameļu pildījumu
Vidēji smagā katliņā uz vidējas uguns vāriet un maisiet karameles un krējumu, līdz karameļu un krējuma masa ir gluda, apmēram 5 minūtes. Noņemiet no uguns; samaisiet pekanriekstus un graudaugu pārslas. Ar ēdamkarotēm piliniet uz sagatavotajām cepamajām loksnēm. Ļauj nostāvēties, līdz ap 30 minūtēm.
3. Iemērc šokolādē
Dubultā katla virspusē uz vidējas uguns, laiku pa laikam maisot, izkausējiet šokolādi, līdz tā kļūst gluda. Ar dakšiņu iemērciet šokolādē karameli, ļaujot liekajam pilienam notecēt atpakaļ bļodā. Atgrieziet kausiņus uz sagatavotās cepamās plātnes. Ja nepieciešams, viegli pārkaisiet ar pārslu jūras sāli. Atdzesējiet konfektes 10 līdz 15 minūtes vai līdz šokolāde ir sacietējusi.