Spēka avoti: kā aktivizēt visas septiņas čakras

Zaļā čakra

Šī čakra ir atbildīga par mūsu spēju mīlēt un būt mīlētiem – visās sajūtās un īpašībās. Kad čakras darbs tiek pārkāpts, mēs jūtamies nepietiekami mīlēti un baidāmies parādīt mūsu mīlestību pret citiem.

Šis uzdevums palīdzēs: Iedomājieties personu, kurai ir nepieciešama jūsu mīlestība, un pasakiet viņam: “Es tevi mīlu.” Tad iedomājieties to, kas liek jums justies kaut kā pozitīvi, un pastāstiet viņam to pašu: „Es tevi mīlu.” Tad iedomājieties sevi un sakiet sev: “Es tevi mīlu.” Tādā veidā jūs novērsiet naidu un sāpes no sirds, un zaļā čakra atvērsies un elpos.

LASI ARĪ: Atvērtās pret slēgtām čakrām: atšifrē savu enerģijas imūnsistēmu

Gaiši zilā čakra

Tā ir kakla čakra, kas ir saistīta ar jūsu spēju izteikt sevi, izteikt sevi ārējā pasaulē. Ja tā darbojas pareizi, jūs varat brīvi pateikt, ko jūs domājat un darāt to, ko jūs uzskatāt par nepieciešamu. Bet, ja tā ir bloķēta, jūs paturat savu viedokli ar jums un nedzīvojat, kā redzat.

Lai strādātu ar šo čakru, jums ir jāapgūst radikāls godīgums. Un galvenokārt – ar sevi. Pajautājiet sev, vai ir kaut kas, ko jūs gribējāt teikt – radiniekiem, draugiem, kolēģiem (priekšniekam!) – bet neesat pateicis. Tikai pārliecinieties, ka tas nerada rupjību – jūsu vārdiem jābūt stingriem un godīgiem, ar cieņu pret sevi un savu sarunu biedru.

Zilā čakra

Šo čakru sauc par „trešo aci” – tā ir atbildīga par intuīciju un spēju redzēt lietas, kādas tās patiešām ir, bez ilūzijām. Ja čakra nedarbojas pareizi, mēs nevaram palikt šajā realitātē bez sapņiem un nevajadzīgiem sapņiem, lai koncentrētos uz to, kas ir patiešām svarīgi.

Zilās čakras saskaņošanas labākais uzdevums ir meditēt ar sveci. Apmēram desmit minūtes, sēdiet mierīgi un paskatieties uz sveces liesmu, nemainot skatiena virzienu, koncentrējieties tikai uz liesmu. Ne par ko nedomājiet, skatieties ugunī. Tad atpūtiniet acis un turpiniet savu parasto dienu.

LASI ARĪ: Kāpēc ir svarīgi harmonizēt rīkles čakru!

Violetā čakra

Šī ir čakra, kas mūs saista ar pašu Visumu, kosmosu, Dievu. Kad tā darbojas labi, mēs saprotam mūsu patieso būtību, mēs atrodam spēka un iedvesmas avotu sevī. Ja čakra nedarbojas pareizi, mēs vai nu iegūstam „Dieva kompleksu”, vai arī garīgu instalāciju neesamību, šauru domāšanu.

Lai izstrādātu augstāko čakru, jums periodiski jāuzdod sev jautājumi par to, ko jūs jūtat, domājat un kādas sajūtas jūs izjūtat. Un, atbildot uz šiem jautājumiem sev, pamaniet, ka neesat jūsu jūtas, domas, jūs esat kaut kas vairāk, kas nav atkarīgs no tūlītējiem apstākļiem. Šī iekšējā pārliecība dod spēku un mieru, atverot purpura čakru.

avots: esotericblog

Leave a Comment