Spēka dienas 2023. gada jūlijā: izmantojiet šīs dienas, lai gūtu lielas uzvaras!

11. jūlijs — Merkurs ieiet Lauvas zīmē

Merkura pāreja Lauvas zīmē ir ļoti labvēlīgs laiks tiem, kuri vēlas daļu naudas un laika veltīt izklaidei un spilgtu emociju gūšanai. 11. jūlijs un būs tuvāko divu nedēļu laikā līdz 27. datumam, daudzi no mums varēs gūt ievērojamus panākumus mīlas sfērā, kā arī rast iespēju veiksmīgi ieguldīt savu naudu – piemēram, nekustamajā īpašumā. 11. jūlijs ir spēka diena, kurā jāveic plānotie pirkumi.

20. jūlijs — Marsa-Saturna opozīcija

Marss un Saturns šajā dienā atradīsies stabilā un labvēlīgā aspektā – opozīcijā. Tie atradīsies pretējās Zemes pusēs, kas izraisīs spēcīgu pozitīvas enerģijas pieplūdumu. Daudzi cilvēki vēlas strādāt vairāk un būt mazāk slinki. Parādīsies motivācija, iedvesma, jaunas tieksmes un pozitīvais. Lielākajai daļai no mums dzīve mainīsies uz labo pusi, jo garīgais stāvoklis ievērojami uzlabosies.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

22. jūlijs – Saules un Plutona opozīcija

Saule un Plutons ir divi visattālākie objekti Saules sistēmā. Viņu konfrontācija notiek diezgan reti. Tas ir ļoti interesants notikums no zvaigžņu viedokļa. Speciālisti atzīmē, ka šī diena tiks aizvadīta pozitīvas enerģijas un laba garastāvokļa paspārnē. Saule un Plutons palīdzēs cilvēkiem atbrīvoties no aizvainojuma, depresīvām domām un šaubām. Šis aspekts labvēlīgi ietekmēs mūsu pašapziņu.

28. jūlijs — Merkurs ieiet Jaunavā

Merkurs Jaunavā paliks līdz 4.oktobrim vienā no sev labākajām zīmēm. jūtas vienkārši lieliski. Šis būs labākais gada laiks šai planētai un mūsu finanšu lietām, komunikācijai un radošumam. Kas attiecas uz 28. jūliju, tā būs finanšu spēka diena. 28. datumā var un pat vajag vairāk strādāt, meklēt jaunas iespējas un iegūt jaunas zināšanas.

Izrādās, ka jūlijā būs pat septiņas labvēlīgas dienas pret četrām bīstamām. Tās ir ļoti labas ziņas, īpaši tiem, kam šomēnes būs jāstrādā vairāk. Eksperti novēl veiksmīgu un gaišu jūliju, patīkamas emocijas, kā arī uzvaras visās dzīves frontēs.

Leave a Comment