Spēka dienas 2023. gada jūlijā: izmantojiet šīs dienas, lai gūtu lielas uzvaras!

Varas dienas ir jūlija vislabvēlīgākās dienas. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kurus no tiem var uzskatīt par tādiem, kā arī pastāstīja par iemesliem. Mēģiniet atcerēties vai pierakstīt šīs dienas, lai zinātu, kad jums vajadzētu būt visaktīvākajam.

2. jūlijs – Venēras kvadratūra ar Urānu

Kvadrāts ir diezgan harmonisks aspekts, taču tas ne vienmēr noved pie tā, ka šī vai tā diena kļūst par spēka dienu. Šoreiz situācija mainīsies. Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, 2. jūlijs būs lieliska diena jaunu darījumu uzsākšanai un radošas iedvesmas meklēšanai. Iespējams, ka Visums nolems mums palīdzēt, un darīs to mums nemanot.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: būs lielāka iespēja gūt panākumus komunikācijā un biznesā!

7. jūlijs – spoguļdatums

Jūlija spoguļdatums tiks turēts Septiņu kontrolē. Tas ir tīras veiksmes skaitlis. Tas ir universāls un mums nepalīdz vienā lietā. Tā mēģinās palīdzēt mums kļūt laimīgākiem un darīs to pēc iespējas ātrāk. Visticamāk, katra no mums dzīvē parādīsies kaut kas patīkams – jauns cilvēks, jauna vēlme. Šajā dienā var sagaidīt arī laba garastāvokļa uzplūdu, stiprinot ticību sev. Septiņi palīdzēs galvenokārt tiem, kuri ne ar ko neriskē velti.

10. jūlijs — Merkura un Plutona opozīcija

Šo divu planētu opozīcija ir ļoti spēcīga. 10. jūlijs būs komunikācijas, flirta, romantikas, kā arī veiksmīgas radošās un lietišķās sadarbības diena. Ar lielu varbūtību cilvēki šajā dienā būs ļoti produktīvi un gatavi uzsākt dialogu. Ja jums ir ienaidnieki, ar kuriem vēlaties samierināties, speriet pirmo soli. Tas noteikti būs labs risinājums. Pat ja jums netiks sniegta atbilde, tas tik un tā mazinās negatīvisma pakāpi un palīdzēs atvilkt elpu, uzsākt sarunas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment