Spēka dienas 2023. gada maijā

Pavasaris turpina uzņemt apgriezienus. Sākas pēdējais un ļoti patīkamais mēnesis, kurā būs diezgan daudz labvēlīgu dienu. Bioenerģijas jomas eksperti jums ir sastādījuši šādu dienu sarakstu.

Uzreiz jāatzīmē, ka maijā spoguļdatuma dienai 5. maijā nebūs labvēlīga enerģija. Fakts ir tāds, ka šajā dienā jūs un mani sagaida ļoti bīstams notikums – Mēness pustumsas aptumsums, kas sīkāk aprakstīts rakstā par mēneša bīstamākajām  dienām. Skaitļa 5 spēks mums palīdzēs daļēji izlīdzināt Saules un Mēness negatīvo, taču pat ar tā palīdzību to izdarīt nebūs viegli.

6. maijs — Eta Akvarids virsotne

Šīs straumes starojums ir Ūdensvīra zvaigznājs. Tas nozīmē, ka 6. maijā, tā maksimuma dienā, mums būs vieglāk nodarboties ar intelektuālo darbu. Iegūstiet jaunus draugus un apgūstiet jaunas lietas. Šī ir lieliska diena, lai sagatavotos eksāmeniem, intervijām. Arī 5. maijam Eta Aquarids aktivitātes dēļ vajadzēja būt spēka dienai, taču šajā dienā mūs sagaidīs aptumsums, kas ar savu tumšo enerģiju nogalinās jebkuru pozitīvo. Eksperti uzskata, ka 6. maijā mums visiem kļūs nedaudz vieglāk pārvarēt problēmas ceļā uz savu loloto mērķi. Neesiet slinki šajā dienā.

7. maijs — Venēra ieiet Vēzī

Venēra Vēzī atradīsies no 7. maija līdz 4. jūnijam. Šāda pāreja ir ārkārtīgi labvēlīga, jo planēta šajā Ūdens zīmē jūtas lieliski. Īpaši patīkama būs pati pārejas diena, 7. maijs. Šī jau būs spēka diena, kurā eksperti iesaka visa priekšgalā likt mīlestības sfēru. Šī ir labvēlīga diena saziņai ar mīļajiem, romantikai, mīlestībai, flirtam un randiņiem. Mums būs daudz vitālas enerģijas, tāpēc 7. maijā centies paveikt svarīgas lietas un ar kaut ko palīdzēt tuviniekiem vai dvēseles radiniekam.

15. maijs — Merkurs pārtrauc retrogradu

Šī mēneša 15. datumā Merkurs pārtrauks kustēties pretējā virzienā. Šis būs ļoti labs notikums, kas izraisīs pozitīvas enerģijas pieplūdumu. Tas nozīmē, ka daudziem no mums beigsies melnā svītra finanšu un darba jomā. Cilvēkiem būs lielāka vēlme un spēks komunikācijai, randiņiem. Merkurs atdos visu, ko viņš paņēma agrāk. Šajā dienā daudzi no mums jutīs atvieglojumu, sajutīs spēka uzplaukumu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 24. līdz 30. aprīlim

16. maijs — Jupiters ieiet Vērša zīmē

Līdz 15. maijam Jupiters atradīsies Auna zīmē. 16. maijā viņš sāks tranzītu caur Vērša zīmi. Eksperti uzskata, ka šajā pozīcijā lielākā planēta būs ārkārtīgi pozitīva. Jupiters pārstās iejaukties mūsu dzīvē un pārstās kontrolēt domas. Pati pārejas diena 16. maijā būs spēka diena. 16. datumā būs daudz vieglāk attīrīt domas no negatīvisma, un smagas un nepatīkamas domas pazudīs, tāpat kā sliktas atmiņas. Šajā zīmē smagākā planēta paliks līdz 2023. gada beigām.

20. maijs — Marss ieiet Lauvā

No 20. maija līdz 9. jūlijam Marss atradīsies Lauvas zvaigznājā. Šī ir ļoti, ļoti laba pozīcija šai planētai. 20. maijā mūs sagaida ļoti spēcīgs enerģijas pieplūdums. Daudzi cilvēki vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Marss dos mums visiem motivāciju darbam un mājas darbiem, kā arī palīdzēs gūt panākumus pēc iespējas īsākā laikā. Šajā dienā jūs nevarat būt slinks.

21. maijs — Marsa opozīcija Plutonam

21. maijā Marss un Plutons atradīsies pretējās Zemes pusēs, kas nozīmē, ka šīs abas planētas viena otrai netraucēs. Gluži pretēji, viņi strādās kopā. Tas nozīmē, ka 21. datumā mūs sagaida ļoti gaiša un ļoti dinamiska diena, kurā var notikt daudz interesantu notikumu. Daži no tiem būs negaidīti, tāpēc varat tos uzskatīt par patīkamu pārsteigumu no Visuma. Galvenais ir būt vērīgākam un sekot līdzi sīkumiem.

Vēlam labu un produktīvu mēnesi. Esi aktīvs ne tikai spēka dienās, bet vispār maijā, jo šis ir ļoti nozīmīgu notikumu laiks ar ilgstošu efektu. Eksperti iesaka iemācīties sadzirdēt sevi un neuztraukties par sīkumiem.

Leave a Comment