Spēka dienas 2023. gada martā

19. marts — Merkurs ieiet Aunā

Tas nenozīmē, ka Merkurs ir ļoti ērti šajā zīmē, bet tas noteikti ir labāks par Zivīm, kas pilnībā neitralizē Merkura spēku. 19. martā pāreja uz Aunu sniegs mums jaunu iedvesmu un pašapziņu, atgriezīs vērīgumu un vairos tieksmi pēc zināšanām. Šajā zīmē planēta paliks tikai līdz 2. aprīlim. Šo dienu noteikti var un vajag veltīt finanšu un juridiskajām lietām, kā arī darbam un biznesam.

Lasi arī: Kā sagatavoties pavasara atnākšanai 2023. gadā: 4 noderīgi padomi

20. marts – Pavasara ekvinokcija

Šī ir ļoti labvēlīga un, iespējams, spilgtākā marta diena. Zvasigžņu eksperti atzīmē, ka Jauns Mēness šoreiz gandrīz pilnībā sakrīt ar ekvinokciju, nepilnu dienu vēlu. Tas labvēlīgi ietekmēs mūsu garastāvokli. 20. martu var uzskatīt par universālu varas dienu, kurā var veikt pilnīgi jebkuru biznesu pēc savas izvēles. Šī diena ir piemērota gan atpūtai, gan darbam. Ieklausieties savā intuīcijā šajā ekvinokcijā. Viņa nedrīkst tevi maldināt.

23. marts — Plutona laikmeta maiņa

Vēl viena liela spēka diena, kurai ir vairāk nekā ilgstoša ietekme. 23. martā vistālākā planēta Plutona sejā veiks pāreju uz Ūdensvīra zīmi. Ar šo dienu noslēdzas piecpadsmit gadus ilgs uzturēšanās periods Mežāzī. Iepriekš mēs runājām par to, kā šis notikums un Saturna pāreja uz Zivīm ietekmēs mūs un visu cilvēci kopumā. Tā pati pārejas diena 23. martā kļūs noslēpumaina, neparasta un svarīgu notikumu piepildīta.

Eksperti novēl jums patīkamu pavasara un dzīves krāšņuma tikšanos. Lai jūsu ķermenis ir piepildīts ar enerģiju un jūsu dvēsele piepildīta ar mīlestību. Biežāk dariet lietas, kas piesaista laimi un labklājību.

COMMENTS

Leave a Comment