Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

10. novembris — Merkurs pāriet Strēlnieka zīmē

10. novembrī Merkurs sekos Venēras piemēram, pārejot sev labvēlīgajā Strēlnieka zīmē. Finanšu planēta atvērs durvis uz bagātības un panākumu pasauli darbā, ceļojumos un biznesa komunikācijā. 10. varēs veikt dārgus pirkumus. Šis ir arī labs laiks ainavu maiņai.

Lasi arī: Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Lasi arī: Jūsu vēlmju saraksts — sāciet īstenot savus sapņus jau tagad!

11. novembris – spoguļdatums

1+1=2, tātad 11. datumā pār pasauli valdīs skaitlis 2. Tas simbolizē spēka dualitāti – enerģiju un gudrību. Numerologi 11. novembrī iesaka vairāk strādāt, mazāk slinkot un darīt patīkamas lietas.

13. novembris — Saule opozīcijā Urānam

Saule un Urāns saplūdīs opozīcijā, kas nozīmē, ka tie papildinās viens otru. Daudzus no mums sagaidīs ļoti labs garastāvoklis, iekšējās pārvērtības un radoši izrāvieni. Ja vēlaties kļūt neatkarīgs un spert soli pretī brīvībai, tad labākas dienas vienkārši nav.

24. novembris — Marss pārcēlās uz Strēlnieka zīmi

24. novembris ir drosmes un drosmes diena. Marss mums dos daudz spēka gada beigās un šai konkrētajai dienai. 24. datumā var un pat vajag paveikt darbus, pabeigt iesākto un arī izrādīt iniciatīvu visās dzīves jomās.

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka novembrī daudzi no mums varēs noskaidrot savu garīgo uzdevumu, kā arī sākt to īstenot. Neesiet slinki un atcerieties, ka tikai jūs pats varat padarīt savu dzīvi labāku. Veiksmi, veiksmi un godīgus vējus. Lai rudens beidzas uz labas un pozitīvas nots.

Leave a Comment