Stiliste paskaidroja, kas ir kapsulas garderobe, un kāpēc katrai mūsdienu sievietei tāda ir nepieciešama

Kapsulu garderobes galvenās priekšrocības:

Laika ietaupījums

Organizējot savu garderobi kapsulas veidā, var samazināt laiku, kas ikdienā tiek tērēts apģērba izvēlei.

“Tā kā ir neliels skaits viegli kombinējamu priekšmetu, tiek salikti daudzi komplekti. Un, komplektējot komplektus, nav ilgi jādomā, jo viss labi sader kopā,” skaidro Alena.

Budžeta ietaupījums

Daudziem no mums ir pazīstama problēma, kad garderobe ir pilna ar lietām, bet nav ko vilkt mugurā, un jūs turpināt tērēt naudu jauniem pirkumiem, jo neesat apmierināts ar to.

Kapsulu garderobe aptver visas jūsu vajadzības un samazina iepirkšanās izmaksas, īstenojot principu “mazāk lietu nozīmē vairāk komplektu”.

Pašapziņa

“Kad jums ir kapsulas garderobe, jūsu izskats izskatās pabeigts un harmonisks. Jūs izskatāties skaisti un jūtaties pārliecināti un pievilcīgi, un tas ir, neskatoties uz ierobežoto vienību skaitu,” norāda stiliste.

Pareizi izveidots kapsulu skapis uzsver jūsu individualitāti, nepakļaujoties laika tendencēm.

Videi draudzīgs

Alena stāsta, ka kapsulu garderobes izveide nozīmē apzinātu pieeju apģērbu iepirkšanai un lietošanai. Tā vietā, lai katru sezonu veiktu masveida pirkumus un bieži mainītu garderobi, jūs apzināti iegādājaties garderobei atbilstošas un kvalitatīvas lietas.

Labāka organizācija un vairāk vietas mantām

Kapsulu garderobe palīdz uzlabot garderobes vai garderobes organizāciju. Samazinot lietu skaitu, jūs varat samazināt vietu un radīt telpas sajūtu savā garderobē.

 

 

Leave a Comment