Stiliste paskaidroja, kas ir kapsulas garderobe, un kāpēc katrai mūsdienu sievietei tāda ir nepieciešama

Katras sievietes dzīvē pienāk brīdis, kad viņa nesaprot, kāds ir viņas stils un kā kombinēt lietas vienu ar otru. Taču ikviena vēlas izskatīties skaista, stilīga un pašpārliecināta.

Lai atvieglotu sieviešu “mokas”, stilisti veido kapsulu garderobes.

Kas ir garderobes kapsula un kādus ieguvumus tā sniedz sievietēm, dalās stiliste Alenas Prilepa.

Kāpēc sievietēm nepieciešama kapsulas garderobe

“Mūsdienu pasaulē strauji attīstās tehnoloģijas, straujas tendenču un modes tendenču izmaiņas, kā arī pasaules notikumi ietekmē mūsu ritmu un dzīvesveidu. Un tas rada pārmaiņas visās mūsu dzīves jomās. Tāpēc, runājot par garderobi, ir grūti saglabāt līdzsvaru starp praktiskumu un mūsdienīgumu,” saka Alena.

Lasi vēl: 5 frāzes par naudu, ko nekad nevajadzētu teikt bērniem, lai nepadarītu viņu ceļu uz panākumiem grūtāku

Stiliste sacīja, ka mūsdienu sievietei, pirmkārt, ir svarīgi veidot mūsdienīgu, ērtu, modernu garderobi. Un galvenais, lai tas būtu daudzfunkcionāls un pareizi piegulošs. Pielāgota kapsulas garderobe lieliski tiks galā ar šiem uzdevumiem.

Kas ir kapsulas garderobe

Kā norāda stiliste, kapsulas garderobe ir garderobes koncepcija, kas ļauj izveidot funkcionālu lietu komplektu, kas sastāv no vairākām galvenajām pozīcijām, kuras var viegli kombinēt savā starpā. Tajā, atšķirībā no tradicionālās garderobes, kurā var uzkrāt daudz lietu, kas ne vienmēr sader kopā, ir neliels skaits lietu, kuras var viegli kombinēt savā starpā un ļauj izveidot daudzus stilīgus komplektus,” skaidroja Prilepa.

Alena teica, ka, veidojot kapsulu, tiek ņemti vērā tādi faktori kā: īpašnieka stila vektors, dzīves apstākļi, vēlmes un budžets.

“Mūsdienu sievietes saskaras ar daudziem uzdevumiem, un mūsu laiks ļoti bieži kļūst par vērtīgāko resursu. Un tieši kapsulu garderobe palīdz pielāgoties šādam drudžainam dzīves ritmam,” – saka stiliste.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment