Stīva Džobsa efektīva meditācija

Stīva Džobsa meditācija

Jūs varat meditēt pie klasiskās mūzikas, dabas skaņām. Galvenais, lai nav kairinātāju un traucējumu. Sēžot pie sava rakstāmgalda birojā, kolēģu ielenkumā, varat arī mierīgi meditēt kā Stīvs Džobss. Ieslēdziet relaksējošu mūziku un dodieties ceļā.

Meditācija ir balstīta uz sava ceļa veidošanu caur problēmām. Tavs galvenais uzdevums ir iemācīties nepamanīt traucējumus. Tā nav tikai ignorēšana, bet pilnīga atteikšanās pieņemt problēmas. Jūsu ceļš tiks veidots visas jūsu dzīves garumā. Ir vērts sākt ar mazumiņu. Aizverot acis un atstājot šo pasauli, domājiet, ka esat viens, ka apkārt nav neviena. Tikai tu un bezgalība. Veidojiet Visumu ap sevi. Tās var būt zvaigznes vai vienkārši tumša telpa. Novērtējiet šī Visuma lielumu. Tagad ir jāizvirza sev mērķis – jāsasniedz centrs. Ceļš būs ļoti garš. Viss sākas ar koncentrēšanos. Koncentrējieties uz vienu punktu. Lai tā ir spoža zvaigzne. Sāciet savu kustību.

Sākumā tu kustēsies lēnām, bet pēc tam arvien ātrāk un ātrāk. Apkārt nebūs skaņas, nekas. Jūs vienkārši lidojat uz priekšu, kur jūsu acis ir novietotas. Atcerieties visu, kas notika jūsu dzīvē. Jūsu lidojumam uz Visuma centru jābūt piesātinātam ar atmiņām. Atcerieties, kā jūs tikāt galā ar grūtībām, kā jūs tās atstājāt. Iedomājieties lietas vai cilvēkus, kas ir saistīti ar kādām īpašām grūtībām. Varbūt tev bijusi liela operācija? Iedomājieties slimnīcas istabu. Varbūt tev bija kautiņš ar vecākiem? Iedomājieties savas mātes vai tēva satraukto seju. Visam, soli pa solim, no bērnības ir jābūt jūsu meditācijā. Šeit jūs lidojat, un ap jums lidinās pagātnes objekti. Jums jāsaprot, ka katra problēma paliks tur, aiz jums. Kad esat pabeidzis savu garo sarakstu, tas tiks papildināts ar jauniem,

Lasi arī: Kā likt Visumam palīdzēt: Jeļenas Jasevičas padoms

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada septembrī: dienas, kad vieglāk paveikt darbus un noslēgt līgumus!

Laika gaitā jums ir jāuzkrāj un jāatceras grūtības, kurām esat gājuši cauri. Meditācija būs garāka un ilgāka. Stīvs Džobss var divdesmit minūtes mierīgi nogulēt un domāt par to, ko viņš varētu izdarīt nepareizi vai par to, kas viņam lika uztraukties.

Zvaigznes gaisma jums priekšā ir dzīves beigas. Jūs nekad nedrīkstat to sasniegt. Dzīve ir kustība, tā ir dinamiska. Kamēr tu skaties saviem dēmoniem acīs un nebaidies no tiem, viņi tevi nepārvalda. Meditācijas beigās un sākumā noteikti atpūtieties, iztēlojoties sev apkārt planētas, zvaigznes vai vienkārši mirušu melnu telpu. Dariet to, lai atpūstos un atgādinātu sev, ka visam šajā dzīvē ir nozīme. Neveiksme ir progresa dzinējspēks. Bez tiem nav uzvaru.

Leave a Comment