Nākamais – Suņa gads. Lūk, kādi ir tie, kuri dzimuši šajā gadā!

Saskaņā ar ķīniešu kalendāru nākamais, 2018.gads, ir Suņa gads. Kādas tad īpašības piemīt cilvēkiem, kuri ir dzimuši Suņa gadā? Uzzini šajā horoskopā!

Suns vienmēr ir nemierīgs, vienmēr sardzē, nekad neatpūšas. Viņš vienmēr ir modrs, viņš sargā. Suns ir noslēgts.

Reti izrāda savas jūtas, ja nu vienīgi nepieciešamības gadījumā. Ietiepīgs līdz galējībām un zina, ko vēlas.

Bieži mēdz būt cinisks, no viņa baidās aso un nepatīkamo aizrādījumu dēļ. Suns tiecas ieslīgt detaļās, kritizēt ar un bez iemesla, sistemātiski meklē, kur piekasīties. Būtībā suns ir liels pesimists, kas neko negaida no dzīves.

Suns drosmīgi pretdarbojas jebkādai netaisnībai. Viņš ir skeptiķis, bet kritiskais prāts, humora izjūta un neapstrīdamais gara diženums glābj viņu no sīkumainības. Suns nemīl atrasties cilvēku pārpilnās vietās. Jūtu jomā šķiet vēss, taču šis iespaids ir mānīgs. Neraugoties uz šiem visiem trūkumiem, Sunim piemīt arī visas cilvēka dabas cēlsirdīgās iezīmes. Suns ir lojāls, uzticams, godīgs, apveltīts ar attīstītu pienākuma apziņu. Uz Suni var paļauties: viņš nenodos. Suns kā neviens cits prot glabāt noslēpumus. Ļoti pieticīgs. Suns neieredz gan sūdzēt grēkus pats, gan uzklausīt citu grēku nožēlu.

Suņa valoda mēdz būt diezgan primitīva, dažkārt viņš ar grūtībām pauž savas domas. Sunim piemīt dziļš prāts, un neviens neprot tā klausīties, kā to dara Suns. Viņš iedveš uzticību, kas ir pilnīgi pamatoti. Dara visu iespējamo citiem cilvēkiem. Viņa uzticība ir tik liela, ka robežojas ar sevis noliegšanu. Cilvēki pilnīgi pamatoti ciena Suni.

Lasi vēl: Kādēļ tu esi vientuļš, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi

Cik zināms, taisnības atbalstītāji vienmēr ir bijuši cilvēki, kas dzimuši Suņa gadā. Jebkāda netaisnība izraisa viņos protestu, un Suņi nenomierināsies, kamēr neizdarīs visu, lai labotu stāvokli. Suns cieš, kad apkārt notiek kari un nelaimes, valda bezdarbs, viņš cieš par pagātni, tagadni un to, kas var notikt. Par laimi, Suns reti aizstāv muļķīgas lietas. Viņš ir filozofs, morālists, kreisi noskaņots cilvēks bez intereses par naudu.

Suns ir cēlsirdīgs un nesavtīgs. Neatkarīgi no tā, vai Suns dzīvo uz ielas vai greznībā, viņā dominē intelekts un viņš iztiek bez materiāla komforta. Pat tad, ja Suns to izmanto, viņam nav noslieces uz greznību. Tomēr – ja Sunim būs nepieciešama nauda, viņš labāk par citiem spēs to iegūt.

Suns var būt labs vadītājs rūpniecībā, aktīvs sabiedriskais darbinieks, mācītājs, pedagogs. Viņam ir lieliskas spējas vadīt cilvēkus. Jebkura sabiedrība ir ieinteresēta, lai šādi cilvēki nonāktu pie vadības pults, jo nevienam nav tādu darbaspēju un tiešuma, kāds piemīt Suņiem.

Mīlestībā Suns arī ir godīgs un prātīgs. Visas dzīves garumā viņam būs sarežģījumi mīlestības jomā, ko izraisīs nepastāvīgums un mūžīgais nemiers.

Suns var būt laimīgs kopā ar Zirgu, kas sniegs viņam iespēju aizstāvēt diženas lietas apmaiņā pret zināmu neatkarību. Kopā ar Tīģeri Suni gaida lieli piedzīvojumi un viņi plecu pie pleca cīnīsies taisnības vārdā. Bet tikai ar labdabīgo un mierīgo Kaķi Suns varēs iegūt zināmu mieru. Drakonam savukārt ir grūti pieņemt Suņa kritisko un ironisko prātu. Kas attiecas uz Kazu, tad Suns neizturēs viņas kaprīzes. Viņaprāt, Kaza ir savtīga un virspusēja.

Trīs Suņa dzīves fāzes paies nepastāvīguma zīmē. Nemierīga bērnība, grūta jaunība, brieduma vecums ar skepticisma uzplaiksnījumiem dēļ neveiksmēm darbā, vecums, pilns nožēlas par nepaveikto.

Sunim, kas dzimis dienā, piemīt lielāks mierīgums, nekā Sunim, kas nācis pasaulē naktī. Vienmēr sardzē, ar saspicētām ausīm Suns ries un nenomierināsies tikmēr, kamēr garāmgājējs nebūs projām.

Avots: inmoment.ru

Leave a Comment