Tā domā vīrieši – desmit lielākās sieviešu kļūdas gultā

Se*spārtop par pašsaprotamu lietu – daudziem pāriem, kuri jau ilgu laiku ir kopā trūkst tās romantikas, kas bija pašā sākumā. Seksam ir jābūt emocionālam.

Seksuālā šantāža – daudzas sievietes seksu izmanto merkantīliskiem mērķiem, neatnāksi pēc ballītes noteiktā laikā mājās, nepiesitīsi plauktiņi, nenopirksi jaunus zābakus – seksa nebūs. Agri vai vēlu šie vārdi noved pie necieņas un aukstas gultas.

Komplekss “Esmu briesmīga” – protams, mēs visas neesam ideālas, ārējā izskata trūkumi ir ikvienai. Bet ja mīlēšanās laikā jūs vienmēr liekat akcentu uz to, tas var traucēt jums gūt pilnvērtīgu baudu.

Komplekss “Esmu piedienīga” tikai atrodoties divatā jūs varat sasniegt aizliegto, bet daudzām sievietēm dažādas pozas gultā var šķist nepiedienīgas, jo tās var sabojāt sievietes reputāciju. 

Atteikums no puiša piedāvājuma – daudzi vīrieši seksa laikā piedāvā dažādus atklātus piedāvājumus, vai atklāj savas vēlmes, bet ja tev ne visai patīk šie piedāvājumi, izvēlies pareizos vārdus, lai atteiktu viņam, vai piedāvā kādu citu kompromisu.

Klusēšana, emociju trūkums – nav vērts klusēt! Un šeit nav runa par skaļu kliegšanu, kā pieaugušo filmās. Galvenais, lai vīrietis dzirdētu un saprastu jūsu stāvokli, justu jūsu emocijas, redzētu reakciju par savām darbībām un rīcību. Kā arī nevajag paturēt sevī nepatiku vai sāpes, pastāsti par tām arī savam puisim.

Nerūpēšanās par sevi – diez vai ja sieviete nav sevi sakopusi, iegūs baudu seksa laikā. 

“Vajag kā visiem” – daudzas sievietes nodarbojas ar seksu tikai tāpēc, ka tā ir visiem. 

Pagātnes kļūdas – bieži vien seksuālā pieredze nav svarīga. Dažus pagātnes brīžus pat negribas atcerēties. Bet iestājoties intīmā saiknē ar kādu citu – nav jēga domāt par pagātnes puišiem. Tas kas bijis, lai paliek pagātnē. 

Salīdzināšana – Bijis arī labāk! – tādas domas ir sievietēm pēc ne visai veiksmīgām naktīm. Bet salīdzināt vīriešus – bezjēdzīga nodarbe: kāds ir labāks vienā jomā, kāds pavisam citā. 

 

Avots: www.passion.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn

  • […] Lasi arī: Tā domā vīrieši – desmit lielākās sieviešu kļūdas gultā […]

Leave a Comment