Tā smaržo māja, kurā nauda plūst kā upe: smaržas, kas piesaista bagātību

Apelsīns

Apelsīns tiek uzskatīts par prieka un pozitīvisma augli. Ne tikai tā garša, bet arī aromāts spēj uzlabot garastāvokli, nomierināt nervu sistēmu un palīdz koncentrēties. Ezotēriķi arī apgalvo, ka apelsīna aromāts piesaista finansiālus panākumus darbā un pārpilnību ģimenē. Vislabāk ir iegādāties citrusaugļu aromāta eļļu. Apelsīna, greipfrūta un citrona maisījumu sauc par “finanšu formulu”.

Baziliks

Tas ir ne tikai aromātiska garšviela itāļu ēdieniem, bet arī palīgs, kad nepieciešams uzlabot garastāvokli. Bazilika smarža pozitīvi ietekmē cilvēka veselību, īpaši nervu sistēmu, paaugstina darbaspējas un pašapziņu. Turklāt tas jūsu dzīvē piesaistīs turīgus cilvēkus, kas var iedvesmot finansiāliem panākumiem.

Kardamons un jasmīns

Jasmīna smarža palīdz sievietes dzīvē piesaistīt turīgu vīrieti. Tāpēc eksperti iesaka to izmantot ne tikai kā smaržu mājās, bet arī iegādāties smaržas ar jasmīna noti. Savukārt kardamons tiek uzskatīts par vīrišķīgu smaržu. Tā ne tikai iepriecina sievietes un piesaista viņas jūsu dzīvē, bet arī palīdz atrisināt finansiālas problēmas.

 

 

Leave a Comment