Tā smaržo māja, kurā nauda plūst kā upe: smaržas, kas piesaista bagātību

Pēc smagas darba dienas ir tik patīkami ienākt siltā, patīkami smaržojošā mājoklī. Cilvēcei jau sen zināms, ka aromterapija palīdz cīnīties pret stresu. Taču ir dažas smaržas, kas mājoklī piesaista arī naudu.

Piparmētra

Piparmētra ir pazīstama ar savu nomierinošo iedarbību, tāpēc mēs bieži pirms gulētiešanas gatavojam sev piparmētru tēju, lai labāk izgulētos. Taču šim augam piemīt arī spēja piesaistīt mājās naudu.

Šis ticējums aizsākās jau senos laikos, jo mūsu senči piparmētru izmantoja veikalu un tirgu apdūmošanai, lai piesaistītu pircējus. Arī mūsdienu ezotēriķi uzskata, ka piparmētra var pozitīvi ietekmēt enerģijas kanālus, kas atbild par finansēm. Lai to izdarītu, iegādājieties šī auga ēterisko eļļu un uzpiliniet dažus pilienus dažādās mājas vietās. Neaizmirstiet vienu vai divus pilienus pievienot arī savam makam

Sandalkoks

Indijā sandalkoks tiek uzskatīts par svētu smaržu, un ezotēriķi to dēvē par visspēcīgāko finanšu piesaistes ziņā. Tas ir īpaši noderīgs uzņēmējiem, lai nodibinātu noderīgu sadarbību, piesaistītu investīcijas. Sandalkoka aromāts arī piešķir vitalitāti un noņem nogurumu. Lai nauda plūstu kā pa upi, ieteicams regulāri iedegt mājoklī un birojā aromātiskās nūjiņas ar šo smaržu.

Lauru lapas

Lauru lapas jau izsenis uzskata par bagātības simbolu. Parastas lauru lapas, kas atrodamas katrā virtuvē, spēj piesaistīt finanšu plūsmas. Un, lai tām “palīdzētu”, ielieciet dažas lapiņas savā makā. Arī lauru lapu aromāts mājās rada radošu atmosfēru. Smaržas stimulē smadzeņu darbību, tāpēc radošo ideju skaits ievērojami palielinās.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment