Ar šiem vīriešiem esiet ļoti uzmanīgi: zodiaka zīmes, kuras jūs viegli aptīs ap pirkstu

Runa ir par vīriešiem spēlmaņiem, kuri mīl azartu, aplidošanu un skaistus vārdus, bet viņiem ātri apnīk palikt pie vienas meitenes, vienkārši sakot – brunču mednieki!

Lūk, 3 zodiaka zīmes, kas tev aptīs ap pirkstu un pēc tam atstās tevi pie sasistas siles!

Dvīņi

Dvīņi ir no tiem puišiem, kuri vienmēr skatās uz sevi spogulī, kad vien iet tam garām, un savu Instagram lapu piekrauj tikai ar bildēm, kurās redzama viņu vēdera prese.

Droši var teikt, ka neviens Dvīņiem nerūp vairāk kā viņi paši, tāpēc viņi šķiet neticami sekli. Dvīņi ir spēlētāji, kuram patīk izmantot sievietes, lai liktu sev justies labāk.

Lauva

Lauva ir tas sieviešu kārdinātāja tips, kurš nemitīgi meklē pašapmierinājumu un komplimentus no citiem cilvēkiem. Tomēr viņš nekad nav apmierināts ar viena cilvēka viedokli, tāpēc vienmēr dodas no vienas meitenes pie otras.

Lasi vēl: 5 frāzes, ko nekad nevajag teikt vīriešiem: tas tikai sabojās attiecības

Lauvai ir vienalga, ko tu par viņu domā. Vienīgais, ko viņš vēlas, ir komplimenti un uzmanība, un viņš pazudīs, pirms tu sapratīsi, kas ir noticis.

Skorpions

Skorpions ir apsēsts ar fizisko lietu pusi, un tas nozīmē, ka, ja tu neapmierināsi viņu tā, kā viņš vēlas, tad tu viņu neinteresēsi. Iespējams, ka viņam paies vesela dzīve, līdz atbrīvosies no šīs domāšanas, taču viņš dod priekšroku bezjēdzīgam vienas nakts sakaram, nevis uzmanībai, ko tu esi pelnījusi.

Skorpions ir ļoti pašpārliecināts. Viņš zina, ka var būt jocīgs vai pārāk virspusējs, taču viņam tas ir vienalga.

 

Leave a Comment