Draugi mani iepazīstināja ar jauku vīrieti, labi sapratāmies un nolēmām sākt dzīvot kopā, bet pēc pāris mēnešiem es to nožēloju

Ģimenes attiecības jāveido ne tik daudz uz mīlestību, cik uz savstarpēju uzticēšanos un cieņu. Es atbalstu jauniešus, kuri vispirms nolemj dzīvot kopā, apskatīties tuvāk un tikai tad oficiāli apprecēties. Pieredze liecina, ka ne tikai virtuvē pirmā pankūka ir kunkuļaina. Galu galā ciešām attiecībām ar vīrieti ir jāiztur noteikts pārbaudījums.

Ciešas attiecības ar vīrieti

Kad pienāca laiks domāt par ģimeni, man jau bija savs dzīvoklis. Atliek tikai atrast uzticamu cilvēku, ar kuru jūs varat savienot savu likteni. Taču tas izrādījās grūti, jo cilvēki bieži sevi parāda kā daudz labākus, nekā viņi patiesībā ir.

Satiekoties ar Dmitriju, viņš man tika raksturots kā “labs” un “laipns” cilvēks, kuram “neveicās savā pirmajā laulībā “. Mēs tikāmies sešus mēnešus. Uzrunāšanās stadijā kungs uzvedās pieklājīgi. Tāpēc, kad vīrietis piedāvāja dzīvot kopā, es piekritu. Pēc nedēļas viņš pārcēlās pie manis. Mana draudzene man lūdza pamatot savu lēmumu. Es viņai paskaidroju, ka runa nav par kaislīgu mīlestību: manā dvēselē bija pilnīga pārliecība, ka Dimitrijs mani nekad neapvainos.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Bērnībā bieži dzirdēju, kā piedzēries kaimiņš iedzeršanas laikā savā mājā saceļ traci. Tad redzēju, kā piedzēries vīrs ar dūrēm metas virsū manai tantei. Es apsolīju, ka manā ģimenē tā nenotiks. Tāpēc es meklēju vīrieti mierīgu un klusu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment