Tamāra Globa pastāstīja savā prognozē maijam, kas mūs visus sagaida: materiālā pasaule būs pirmajā vietā, daudziem tas atnesīs cīņu par vietu saulītē!

Ko mūsu pasaulei ir paredzējis pēdējais pavasara mēnesis. Kā saka Tamāra Globa: “2024. gada maijs ir saistīts ar materiālajām vērtībām cilvēka ērtākai dzīvei.

Tamāra Globa: 2024. gada maijs atnesīs cīņu par vietu saulītē

Auns

Auna zīmē dzimušie piedzīvos lielu aktivitāti un jaunas iespējas dažādās darbības jomās. Jūsu priekšā pavērsies jaunas perspektīvas un jauni projekti, iepazīšanās un ceļojumi.

Kopumā aktīviem aktīvajiem Auniem maijs ir viens no gada labvēlīgākajiem mēnešiem. Kad pavērsies visi ceļi un iespējas un varēsi droši uzsākt jaunu biznesu vai jaunu darbu.

Vērsis

Maijs Vērsim būs labvēlīgs visos virzienos. Šis mēnesis tev nesīs ne tikai iespēju uzsākt jaunus projektus, bet arī atzinību un cieņu. Centieties vairāk laika veltīt ģimenei un bērniem.

Iespējami ievērojami finanšu ieguldījumi un peļņa. Lai īstenotu savus projektus, jums būs nepieciešama palīdzība un jūs to saņemsit visnepieciešamākajā brīdī.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 6. līdz 12. maijam: šis periods satricinās jūsu pasauli!

Dvīņi

Dvīņiem maijā jābūt gataviem aktīvi strādāt pie saviem projektiem. Palīdzība un atbalsts šajā virzienā būs ļoti spēcīgs no jūsu draugiem un ģimenes.

Tieši vīrieši draugi palīdzēs ievērojami virzīt projektu uz priekšu, bet sievietes, visticamāk, kļūs par patronēm šī projekta jautājumu risināšanā. Maijs ir labākais laiks, lai plānotu jaunus projektus un idejas pārējam gadam.

Vēži

Vēžiem maijs ir labākais periods partnerības projektu īstenošanai ar draugiem. Mēnesis dāvās jaunas paziņas vai iespēju kopā ar seniem draugiem īstenot kādu jaunu projektu.

Mēnesis solās būt ļoti aktīvs un vadība tevi atbalstīs un motivēs nodarboties ar vairākām darbības jomām vienlaikus. Mēneša beigās tiksi atalgots par aktivitāti un neatlaidību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment