Emocionālā “detoksikācija”: ceļš uz iekšējo harmoniju 5 vienkāršos soļos

Ik pa laikam katram cilvēkam ir nepieciešama atbrīvošanās no negatīvām emocijām, kuras diemžēl sakrājas mūsu prātos, nekur neaizejot.

Lai tās jūs atstātu, jums jāiet cauri attīrīšanas ceļam, kas sastāv no vairākiem soļiem.

Katra cilvēka dzīvē ir daudz jūtu un emociju, kas iznīcina veselību un veiksmi. Problēma nav viņu klātbūtne, bet gan fakts, ka viņi ir kopā ar daudziem cilvēkiem pastāvīgi, bez pārtraukuma.

Tieši no tiem jums ir jāattīrās. Diemžēl process nav ātrs, taču šajā rakstā jūs uzzināsit, kā to izdarīt.

Pirmais solis: novērst problēmas no pagātnes

Analizējiet savu dzīvi un attieksmi pret pagātnē notikušo. Varbūt jums ir kādas nepabeigtas sarunas, lietas, sūdzības. Iespējams, ka jūs nekad nevienam neesat atzinies mīlestībā vai nelūdzāt piedošanu, vai neatmaksājāt parādu.

Tas viss ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk. Ja kaut ko nav iespējams salabot, piemēram, tāpēc, ka blakus esošā cilvēka kādu iemeslu dēļ vairs nav, tad mēģiniet pievērsties Visumam.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāstīja savā prognozē maijam, kas mūs visus sagaida: materiālā pasaule būs pirmajā vietā, daudziem tas atnesīs cīņu par vietu saulītē!

Atzīstiet savas kļūdas un piedodiet citiem. Šis ir pirmais solis, bez kura turpmāka tīrīšana vienkārši nebūs iespējama. Aizveriet pilnīgi visas problēmas, kas jums ir.

Dariet visu iespējamo. Lai nekādi enkuri, domas vai emocijas vairs nesaista jūs ar pagātni. Tas ir ārkārtīgi svarīgi. Tikai pēc tam pārejiet uz nākamo posmu.

Otrais solis: atveriet sev

Atklājiet tās sajūtas, kuras jau sen esat slēpušas no sevis. Tas var būt kaut kas negatīvs (kairinājums, skumjas) vai kaut kas ļoti labs (mīlestība, prieks, smiekli). Lai to izdarītu, jums būs jāsaglabā dienasgrāmata un jāpieraksta viss, ko jūs šobrīd jūtat.

Piemēram, jūs esat greizsirdības plosīts. Pierakstiet visu, ko jūtat, ļoti detalizēti aprakstot to. Tas ārkārtīgi labi ietekmē mūsu zemapziņu. Daudzos gadījumos tas ir noderīgāk nekā apmeklēt psihologu vai runāt ar draugu, jo dažreiz pat draugs nevar izlikt visas kārtis.

Tas palīdzēs aizstāt destruktīvu attieksmi ar pozitīvu, atbrīvoties no bailēm un problēmām. Tas arī palīdzēs labāk izprast sevi, savu dvēseli, mērķus, motīvus. Šis ir kritisks solis enerģētiskajā un emocionālajā “detoksikācijā”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment