Taro kāršu horoskops 2024. gadam: kas gaida visas zodiaka zīmes

Taro kārtis jau izsenis izmanto zīlēšanai un pareģošanai. Tajās cilvēki meklē mājienus par nākotnes notikumiem un brīdinājumus par briesmām.

Taro kāršu horoskops 2024. gadam jums pastāstīs, kā nākamajā gadā klāsies dažādām zodiaka zīmēm, kādas labas lietas tas jums nesīs un par kādām grūtībām brīdina.

Auns

Kārts: Seši kausi

Aunu gaida patiesi laimīgs un veiksmīgs gads, kad tu atradīsi garīgo līdzsvaru un iekšējo mieru. Negaidīti piepildīsies kāds sen lolots sapnis vai sen aizmirsta vēlēšanās. Cilvēki bieži izrādīs tev dāsnumu un laipnību.

Nākamajā gadā tu bieži gremdēsies pagātnē. Pagātne tev būs laimes avots. Tev gribēsies izdzīvot patīkamas emocijas vai laimīgus brīžus no bērnības. Iespējams, satiksi vecus paziņas vai atjaunosi interesi par veciem hobijiem.

Vērsis

Kārts: Deviņi spieķi

Kārts liecina, ka 2024. gadā Vērši jutīs spēju izturēt jebkādus pārbaudījumus un pasargāt sevi no nelabvēļiem. Tev piemitīs spēks un izturība, kādu tu pats no sevis negaidi. Tu kļūsi par spēcīgu un pārliecinātu cilvēku, kas spēj kontrolēt likteni. Jebkuras nepatikšanas un problēmas tu spēsi atrisināt godam, gūstot labumu sev.

Dvīņi

Kārts: Zobenu piecinieks

Nākamais gads Dvīņiem būs grūts, brīdina kārts. Tavā dzīvē sāksies ilgs stresa, depresijas un cīņas periods ar sevi. Saskarsmē ar kolēģiem, ģimeni un draugiem iespējami biežāki apvainojumi, ļaunas darbības un skandāli. Un šādu konfliktu atrisināšana maksās dārgu cenu. Iespējams, ka tev atriebsies par pagātnes aizvainojumiem vai būsi pazemots.

Lasi vēl: Smilšu cepumi ar majonēzi: recepte gardumam, kas kūst mutē

Vēzis

Kārts: Zobena bruņinieks

Taro kāršu prognoze 2024. gadam brīdina Vēžus, ka šis gads nebūs viegls. Tu nonāksi dažu pārvērtību centrā, un tev būs jālemj par daudzu procesu vadību vienlaicīgi. Kārts norāda arī uz spītību un lielu pārliecību par savu taisnību. Tu ātri un bez šaubām virzīsieties uz mērķi, par kuru esi pārliecināts. Taču realitāte 2024. gadā ne vienmēr sakritīs ar taviem priekšstatiem par to.

Lauva

Kārts: Tornis

Šī kārts Lauvām vēsta par sarežģītu un krīzes gadu. Tuvojas nepatīkamas vai pat šokējošas pārmaiņas, kuras tu tomēr esi gaidījis jau ilgu laiku. Tu vienmēr zināji, ka viss beigsies tieši tā, taču negribēji tam noticēt. Dzīve piespiedu kārtā atbrīvos tevi no maldīgiem uzskatiem un nevajadzīgām vēlmēm. Pārmaiņas, ko nesīs 2024. gads, būs nepatīkamas un grūtas, bet nepieciešamas.

Jaunava

Kārts: Rats

Kārts sola Jaunavām lielas pārmaiņas, kas jūs iepriecinās. Tu izdarīsi milzīgu lēcienu uz priekšu, atstājot vecās grūtības tālu aiz muguras. Tev izdosies labi virzīties uz priekšu darbā un personīgajā dzīvē, un tavi ienaidnieki tiks sakauti. 2024. gadā tu būsi enerģijas pilns un jutīsi, ka vari visu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment