Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: situācijas būs “interesantas”!

Lauva

Arkāns Imperators ir stabilitātes, veiksmes un atbildības kārts. Kārts mudina Lauvu būt vērīgam un objektīvam, lai pieņemtu pareizos lēmumus un nediskreditētu savu reputāciju. Pozitīvas pārmaiņas neliks jums gaidīt, ja gudri pievērsīsieties uzdevumiem.

Nā*es kārts simbolizē pārvērtības un pāreju uz kaut ko jaunu. Arkāns norāda uz iespēju beigt kaut ko vecu un sākt jaunu dzīves posmu. Tā sniedz šī zvaigznāja pārstāvjiem iespēju izaugsmei un atbrīvošanai no tā, kas traucē labklājībai.

Pasaule lasījumā ir līdzsvara un harmonijas kārts. Arkāns norāda uz būtisku pārmaiņu periodu, pateicoties kuram Lauvas spēs dzīvē piesaistīt svarīgus notikumus. Izmantojot šo karti, jums jāatceras, ka problēmu risināšana ne vienmēr prasa spēku – daudz svarīgāk ir saglabāt atbildību un objektīvu.

Jaunava

Taisnīgums Jaunavas zīmē ir pareizi pieņemtu lēmumu, stratēģijas un pārākuma kārts. Izmantojot šo karti, ir svarīgi pareizi novērtēt savas stiprās puses, lai gūtu jaunus panākumus un nezaudētu savu reputāciju. Šonedēļ zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi būt atbildīgiem un objektīviem.

Kārts Spēks liek domāt, ka Jaunavas spēs pacelties jaunā līmenī, ja pieliks pūles. Arkans mudina būt mobiliem un nebaidīties no atbildīgu lēmumu pieņemšanas. Jaunavas būs gandarītas par balvām, ja nepadosies īslaicīgām grūtībām ceļā uz savu laimi.

Imperatores arkāns saka, ka Jaunavām jābūt pacietīgām un konsekventām. Saskaņā ar šo karti panākumi nāks laikā, tāpēc nav jēgas sasteigt laiku un notikumus. Tagad svarīgāk ir ieklausīties savā intuīcijā un izmantot savu uzkrāto pieredzi, lai piesaistītu laimi savā dzīvē.

Svari

Pasaules kārts simbolizē harmoniju, līdzsvaru un cikla pabeigšanu. Šis Arkāns norāda uz beigu fāzi, kad spriedze un cīņa paliek aiz muguras un sākas harmonijas laiks. Svariem ir svarīgi atcerēties, ka panākumus gūst tie, kuri spēj atzīt kļūdas un gūt no tām vērtīgas mācības.

Arkāna “Kariete” kārts ir saistīta ar virzību uz priekšu, veiksmīgu ceļojumu un mērķu sasniegšanu. Saskaņā ar to šīs plejādes pārstāvji spēs ienest dzīvē nepieciešamās pārmaiņas, ja būs efektīvi un mācēs pielāgoties valdošajiem apstākļiem.

“Laimes rats” izkārtojumā ir pēkšņu izmaiņu kārts, kas Svarus var pārsteigt. Arkana ieteikums ir nerīkoties līdz tam laikam. Līdz situācija kļūst skaidrāka. Šāda taktika pasargās jūs no kļūdām un liekiem darbiem defektu novēršanai.

Skorpions

Burvis kārts ir saistīta ar spēku, spēju radīt un ietekmēt pasauli mums apkārt. Viņa stāsta, ka Skorpioniem ir jāizmanto radošums un ambīcijas, lai gūtu panākumus dažādās dzīves jomās un atrastu personīgo ceļu uz panākumiem.

Augstā Priesteriene Arkānā pārstāv intuīciju, gudrību un dziļas zināšanas. Šī kārts norāda uz nepieciešamību ieklausīties savā intuīcijā, kā arī rīkoties, pamatojoties uz savu dzīves pieredzi. Skorpioniem nevajadzētu aizmirst par atbildību un piesardzību, pieņemot svarīgus lēmumus.

Muļķa kārts mudina zvaigznāja pārstāvjus būt atvērtiem jaunām iespējām, izrādīt drosmi un gatavību riskēt, meklējot jaunus ceļus. Arkans arī saka, ka riskam jābūt pamatotam, nevis neapdomīgam. Tikai šajā gadījumā Skorpioniem būs patīkamas izredzes.

Strēlnieks

Vientuļnieka kārts parasti asociējas ar vientulību, pašrefleksiju un iekšējiem meklējumiem. Tas simbolizē vientulības periodu, lai rezumētu rezultātus mierīgā atmosfērā vai rastu risinājumus aktuālām problēmām.

Laimes rats nozīmē pārmaiņas un pārvērtības. Šī kārts norāda uz notikumu un dzīves pārmaiņu cikliskumu ap Strēlnieku. Kārts ieteikums ir nerīkoties, kamēr neesat pilnībā pārliecināts par savu lēmumu pareizību.

Tiesas kārts simbolizē galīgos lēmumus, līdzsvaru un taisnīgumu. Šis Arkāns norāda uz nepieciešamību dzīvē pieņemt pareizos lēmumus un darbības. Strēlniekam ir svarīgi pieņemt objektīvus lēmumus.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: ļoti nepatīkams periods!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Mežāzis

Augstā priesteriene simbolizē dziļus noslēpumus un intuīciju, norādot uz nepieciešamību ieklausīties savā iekšējā gudrībā. Mežāžiem ir svarīgi atcerēties, ka baumas, tenkas un spekulācijas nepalīdzēs rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Šonedēļ svarīgi ieklausīties sevī un pieņemt lēmumus, paļaujoties uz savu iekšējo balsi.

Zvaigznes kārts simbolizē skaidru izpratni par savu mērķi. Izmantojot šo karti, nebūs grūti sasniegt savu mērķi, ja ticēsit sev un nepametīsiet iesākto. Arkāns simbolizē arī Augstāko Providenci un lolotu vēlmju piepildījumu. Liktenis uzsmaidīs tiem, kas paļaujas uz godīgumu un objektivitāti.

Arkāna Muļķis liek domāt, ka Mežāži piedzīvos negaidītus notikumus, kas varētu būt aizraujoša piedzīvojuma sākums. Saskaņā ar šo karti zvaigznāja pārstāvji var riskēt, lai sasniegtu džekpotu. Tajā pašā laikā nedrīkst aizmirst par atbildību, kas pasargās no neveiksmēm.

Ūdensvīrs

Kārts Zvaigzne saka, ka Ūdensvīra priekšā nav šķēršļu, kas nozīmē, ka viņi var droši pārvērst savus plānus par realitāti. Arkāns simbolizē arī vēlmju piepildījumu un Augstāko aizsardzību pret problēmām un raizēm.

Velna kārts ir kaislības simbols. Tas var liecināt par kārdinājumu, materiālajām važām un negatīviem izkropļojumiem. Arkāns arī simbolizē nepieciešamību iznīcināt šīs važas un atbrīvot sevi no tām. Ūdensvīriem vajadzētu atcerēties, ka atkarības neradīs laimi un labklājību.

Laimes rats simbolizē cikliskumu, pārmaiņas un likteņa ietekmi. Tas norāda uz likteņa un nejaušības mainīgumu, kā arī nepieciešamību pielāgoties pārmaiņām un pielāgoties tām.

Zivis

Vienmērības kārts simbolizē līdzsvaru un mieru. Tas norāda uz nepieciešamību saglabāt harmoniju dažādos dzīves aspektos, mērenību un līdzsvarotu pieeju aktuālu jautājumu risināšanā.

Arkāns Pasaule runā par labvēlīgu periodu, kad visas problēmas var viegli atrisināt. Izmantojot šo karti, Zivis varēs atvadīties no sliktiem ieradumiem, izslēgt toksiskus cilvēkus no sava sociālā loka un viegli atrast ceļu uz laimi.

Nā*es kārts simbolizē neizbēgamas pārmaiņas un viena cikla pabeigšanu, paverot ceļu jaunām iespējām un sākumiem. Tas varētu būt attiecību, darba vai dzīvesveida beigas, vēstot par pārvērtībām un pāreju uz jaunu posmu. Kārts aicina atlaist veco un atvērties kaut kam jaunam un dziļākam.

Pētot Taro kārtis, ir svarīgi atcerēties, ka katrs lasījums ir unikāls. Jums tas jāanalizē savas pašreizējās dzīves situācijas kontekstā: tas palīdzēs labāk izprast sevi un apkārtējo pasauli, meklēt jaunas iespējas un izvairīties no riskantiem lēmumiem.

Leave a Comment