Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: situācijas būs “interesantas”!

Pēdējais ziemas mēnesis ievelkas īpaši ilgi, taču nekautrējies. Precīza Taro prognoze palīdzēs Zvaigžņu zīmēm noteikt savus mērķus un viegli ieviest dzīvē nepieciešamās izmaiņas. Savlaicīgi sniegti padomi pasargās no pārsteidzīgiem soļiem un lieliski noderēs laimes meklējumos.

Lielā Arkāna padomi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm veiksmīgi pabeigt februāri. Eksperti iesaka izlasīt jaunāko nedēļas prognozi, lai iepriekš uzzinātu par notikumiem un sastādītu precīzu rīcības plānu. Neaizmirstiet par intuīciju. Uzmanība  savai iekšējai balsij palīdzēs precīzi interpretēt brīdinājumus un viegli pārvarēt iespējamās grūtības.

Auns

Vientuļnieka Arkāns mudina Aunus uz laiku atkāpties no ārējās kņadas un burzmas, lai ieklausītos sevī. Izmantojot šo karti, ir svarīgi novērtēt notiekošo un nemēģināt lietas virzīt uz priekšu. Ir pienācis laiks jaunu skatījumu uz problēmu risināšanu un atrast oriģinālu veidu, kā tikt galā ar šķēršļiem ceļā.

Saskaņā ar kārti Vienmērība, Aunam ir svarīgi atcerēties līdzsvaru un mēru it visā. Spēja līdzsvarot jūtas un domas noderēs tiem, kas atrodas uz jaunu atklājumu robežas vai grūtu uzdevumu izpildes. Arkāna padoms ir nepakļauties provokācijām un saglabāt iekšējo harmoniju, lai dzīvē piesaistītu pozitīvas pārmaiņas.

Arkāns Velns aicina Uguns zvaigznāja pārstāvjus būt uzmanīgiem un modriem. Saskaņā ar šo karti pienāks laiks pārbaudījumiem, kurus ir svarīgi izturēt ar cieņu. Aunam nevajadzētu uzticēties baumām: nepārbaudīta informācija novedīs strupceļā un radīs daudz nepatikšanas.

Vērsis

Mēness izkārtojumā ir ilūziju un šaubu kārts. Saskaņā ar šo karti Vērsim ir svarīgi pievērst uzmanību nevis notiekošajam, bet gan savām priekšnojautas. Daudz kas būs slēpts un slepens, un, lai uzzinātu patiesību, ir svarīgi iegremdēties savā iekšējā pasaulē. Tas palīdzēs jums atrast atbildes uz aizraujošiem jautājumiem un atvērt durvis uz labklājību.

Kārts Saule zvaigznāja pārstāvjiem sola brīnišķīgu periodu savu plānu īstenošanai. Saskaņā ar šo Arkānu nav iemesla uztraukties: ceļš ir skaidrs, kas nozīmē, ka jūs varat droši īstenot savus visdziļākos sapņus un viegli sasniegt jaunus panākumu augstumus nepieciešamajās dzīves jomās.

Arkāns Nā*e saka, ka Vērsim ir pienācis laiks atstāt visu pagātnē. Kas jau ir nospēlējis savu lomu. Saskaņā ar šo karti ir svarīgi atteikties no mēģinājumiem atjaunot to, kas jau ir zaudējis aktualitāti, lai atvērtu jaunus apvāršņus.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: ļoti nepatīkams periods!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. februārim: sāciet gatavoties ilgtermiņa problēmām!

Dvīņi

Tiesas kārts bieži ir saistīta ar tiesvedību vai strīdīga jautājuma galīgo risinājumu. Tas norāda uz fāzes beigām un jauna sākumu, kā arī par svarīgu lēmumu klātbūtni, kas dzīvē jāpieņem. Dvīņiem ir svarīgi būt modriem, lai nepieļautu kļūdas.

Vientuļnieka Arkāns mudina Dvīņus iekšēji meklēt atbildes uz satraucošiem jautājumiem. Saskaņā ar šo karti, ir svarīgi uz brīdi atkāpties no biznesa, lai pieņemtu pareizos lēmumus un laicīgi atteiktos no tā, kas varētu traucēt vai novest no maldiem. Arkāns norāda uz miera, vientulības un iekšējās izaugsmes periodu, kā arī ieskatu un  jaunu patiesību atklāšanu.

Taisnīguma kārts ir saistīta ar līdzsvaru, godīgumu un pat visgrūtāko jautājumu risināšanu. Dvīņiem vajadzētu atcerēties atbildību, lai nenonāktu strupceļā. Šonedēļ tev jāatsakās no satraukuma un steigas, kas traucēs virzīties uz izvirzītajiem mērķiem.

Vēzis

Arkāns Mēness informē Vēžus, ka viņu dzīvē notiek ne tās labākās pārmaiņas. Tas var būt saistīts ar to, ka zvaigznāja pārstāvji ļaujas bailēm un emocijām, kas traucē pieņemt pareizos lēmumus un nesniedz iespēju izkļūt no strupceļa. Kārts ieteikums ir vērsties pie savas gudrības, lai izkļūtu no sarežģītas situācijas.

Velns ir ilūziju un šķēršļu kārts, kas traucē īstenot plānus. Vēžiem ir svarīgi apzināties, ka jebkādas atkarības un negatīvisms nevar būt dzinējspēks. Arkāna padoms ir atbrīvot sevi no visa kaitīgā, lai ar pārliecību atrastu ceļu uz laimi un pārvarētu īslaicīgas grūtības.

Arkāna Burvis liek domāt, ka ir pienācis laiks rīkoties. Saskaņā ar šo karti Vēži spēs piepildīt savus sapņus, ja nebaidīsies pamest savu komforta zonu un pārstās dzīvot pēc kāda cita scenārija. Laiks sekot savam attīstības ceļam pienāk šeit un tagad.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment