Tas jātur noslēpumā: dzīves gudrība 8 padomos

Nelielies ar labdarību

Eksperti stingri iesaka visiem nelielīties, ka esat palīdzējis kādam cilvēkam, izdarījis labu darbu. Lai saglabātu dvēseles tīrību, labiem darbiem jāpaliek cilvēka personiskajam īpašumam.

Kad kāds lepojas, ka izglābis bezpajumtnieku suni vai devis žēlastību, viņš jūtas lepns. Tas liecina, ka cilvēks nejūt patiesu līdzjūtību un var devalvēt jebkuru labo darbu citu acīs.

Neuzspiediet citiem savu dzīvesveidu

Jums nevienam nav jāstāsta par to, kā jūs ēdat vai kā cīnāties ar kārdinājumiem. Ja kādam ir interese, viņš pats par to jautās. Nav nepieciešams nevienam neko mācīt, neprasot.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Ja jūs nesmēķējat un neēdat gaļu, vislabāk ir padomāt, pirms sākat kādam uzspiest savu dzīvesveidu un uzskatus. Citiem cilvēkiem tas var nebūt vajadzīgs.

Nedalieties ar varu garīgās zināšanās

Reliģiskā vai garīgā apgaismība vispār prasa slepenību, jo apkārtējie to var nesaprast. Katram pie tā ir jānonāk pašam. Dažreiz cilvēki var kaut ko jautāt, un tikai šajā gadījumā jūs varat sniegt atbildi, dalīties zināšanās un varā.

Ja jūs runājat ar visiem apkārtējiem par savu apgaismību un garīgo izaugsmi, tas atbaidīs cilvēkus. Būs risks palikt vienam. Nav iespējams kādam iemācīt garīgo tīrību.

Neizplati nepatīkamus faktus par citiem

Ja kāds, pārnākot mājās, saka kaut ko negatīvu par paziņām un draugiem, tas ir līdzīgi netīriem apaviem, kas ienes mājā netīrumus. Tenkas un nepatīkamus faktus vislabāk neizplatīt visā pasaulē.

Jums jāuzmanās no cilvēkiem, kuri izplata baumas, jo tie ir ārkārtīgi toksiski. Runājot par kaut ko sliktu par kādu aiz muguras, cilvēki ap sevi koncentrē negatīvo enerģiju.

Neatklājiet citu cilvēku noslēpumus

Ir cilvēki, kas stāsta citiem par svešiem noslēpumiem. Tas noved pie tā, ka neviens viņiem neuzticas, un viņi kļūst par atstumtiem visiem. Pat ja tas var šķist lielisks veids, kā nopelnīt kāda mīlestību un cieņu, tas tā nav.

Ja kādu paturēsi noslēpumā, tad šis cilvēks kļūs par draugu, kolēģi un atbildēs tikai ar laipnību. Ja kreisie un labējie pastāstīs visiem par citu cilvēku noslēpumiem, draugu nepaliks vispār.

Cilvēka enerģijai un laimei kaitē ne tikai vārdi un darbi, bet arī noteiktas lietas. Speciālisti iesaka nekavējoties atbrīvoties no  septiņām visbīstamākajām lietām jūsu mājās, kas kaitē enerģijai un veiksmei.

Leave a Comment