Tas nav uz labu. 10 lietas, ko nevajadzētu darīt 2024. gadā

Jaunais 2024. gads daudziem cilvēkiem šķiet noslēpumains, jo tas ir pārcelšanās gads. Ir daudz pareģojumu, bet ko saka astrologi? Kā izrādās, šajā gadā nevajadzētu darīt dažas lietas, jo tas var ietekmēt tavu dzīvi.

Ir tikai 10 šādi aizliegumi. Un ukraiņu atroloģe Olga Babiča pastāstīja, kādi tie ir.

Novārtā atstāt savu fizisko un garīgo labsajūtu

Saturns Zivju zīmē, kas būs visu 2024. gadu, nedos mums iespēju ļaut lietām iet zudumā.

“Ja jūtat kādas problēmas, vērsieties pie speciālista. Īpaši psiholoģiskā ziņā. Meditācijas, elpošanas vingrinājumi, sarunas ar psihologu – palīdzēs tikt ar to galā,” skaidroja astrologs.

Turēties pie vecā

Tagad mēs esam nonākuši jaunā astroloģiskā planētu stāvoklī. No 20. janvāra Plutons, pasaules kārtības transformācijas planēta, atstās Mežāža zīmi, kurā atradās kopš 2008. gada, un pāries Ūdensvīra zīmē.

“Šī zīme ir atbildīga par nākotni, inovācijām, radikālām pārmaiņām. Un tas nozīmē, ka vecās programmas un uzskati vairs nedarbosies,” stāsta Babiča.

“Strādājiet pie savas domāšanas, jaunās vides, apstākļiem, izvirziet jaunus mērķus. Uzvarēs tas, kurš pats kļūs par šo pārmaiņu dalībnieku,” viņa piebilda.

Merkura retrogrāda perioda laikā iegādājieties vērtīgas lietas, tehniku, automašīnas, dodieties atvaļinājumā (uz jaunām vietām).

Pēc astroloģes domām, šī planēta 2024. gadā būs “retrogrāda” vairākas reizes:

No 1. līdz 25. aprīlim.

No 5. līdz 28. augustam.

No 26. novembra līdz 15. decembrim.

Šajos periodos nevajadzētu nodarboties arī ar svarīgu dokumentu noformēšanu, jo pastāv kļūdu vai kavējumu risks. Tomēr astroloģe norāda, ja šajos datumos plānojat doties mājās vai uz vietām, kur jau esat bijuši, – retrogrādais Merkurs tam netraucēs, bet tieši otrādi.

Lietot daudz grādīgo dzērienu

Saturns ir nopietna planēta, kas, atrodoties Zivju zīmē, var sagādāt tev lielas problēmas šajās jomās.

“Jā, arī tām personām, kurām ir tendence uz pastiprinātu grādīgo dzērienu lietošanu, Saturns radīs problēmas. Un tās var ļoti slikti ietekmēt darbu, mājokli, attiecības un labsajūtu,” piebilst eksperts.

Lasi vēl: Gada pirmais Jaunais Mēness sniegs neticamas iespējas tikai šīm zodiaka zīmēm

Laulības noslēgšana

Pastāv zīme, ka to nevar darīt garajā gadā. Taču saskaņā ar klasisko Rietumu astroloģiju šāda aizlieguma nav, norāda Babiča.

“Tomēr ir periods, kad 2024. gadā to tiešām nevajadzētu darīt – tas ir periods, kad Venera būs Skorpionā. Galu galā Venera ir atbildīga par attiecībām, un Skorpions nedos normālu un mierīgu dzīvi. Tāpēc es kā astroloģe iesaku nereģistrēt laulību no 23. septembra līdz 17. oktobrim ieskaitot,” viņa teica.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment